Բաղադրատոմս հատուկ չինական խոհանոցի սիրահարների համար

Դիտումներ 570
Բաղադրատոմս հատուկ չինական խոհանոցի սիրահարների համար

Բաղադրամասեր

  • 500 գ. խոզի միս,

  • 2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,

  • 1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,

  • 3 ճաշի գդալ ձեթ,

  • 1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,

  • 2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,

  • 1 պղպեղ ՝ կտրատած խորանարդաձև

 


Պատրաստման եղանակը

 

 

  • Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով:

  • Կտրատեք խոզի միսը փոքր և երկար շերտերով:

  • Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:

  • Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:

  • Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը : 

  • Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը