Բաղադրատոմս հատուկ չինական խոհանոցի սիրահարների համար


Բաղադրամասեր
-
500 գ. խոզի միս,
-
2 թարմ կանաչ չիլի պղպեղ ,
-
1 մեծ սոխ` կտրատած խորանարդաձև,
-
3 ճաշի գդալ ձեթ,
-
1 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ ,
-
2 մեխակ, աղացած սխտոր, աղ,
-
1 պղպեղ ՝ կտրատած խորանարդաձև
Պատրաստման եղանակը
-
Կտրատեք չիլի պղպեղները երկարությամբ, ազատեք սերմերից և կտրատեք մանր շերտերով:
-
Կտրատեք խոզի միսը փոքր և երկար շերտերով:
-
Տապակեք թավայում սոխը, սխտորը և չիլին 2 գդալ ձեթով` 3 րոպե տևողությամբ:
-
Օգտագործեք մնացած ձեթը միսն առանձին տապակելու համար` համեմելով այն աղով և պղպեղով:
-
Ավելացրեք բիբարը, սոխի խառնուրդը :
-
Եփեք ամենը ցածր կրակի վրա 3 րոպե տևողությամբ` անընդմեջ խառնելով:
