Բաղադրատոմս, որը չես համեմատի մսային ուտեստների հետ. Լոլիկը կորեական ձևով

Դիտումներ 339
Բաղադրատոմս, որը չես համեմատի մսային ուտեստների հետ. Լոլիկը կորեական ձևով

Բաղադրամասեր

  • Լոլիկ – 2 կգ,

  • բուլղարական պղպեղ – 4 հատ,

  • կարմիր կծու պղպեղ – 2 հատ,

  • սխտոր – 2 հատ,

  • բուսայուղ – 100 գ,

  • շաքարավազ – 100 գ,

  • քացախ – 100 գ,

  • Կանաչի

Լոլիկը կորեական ձևով


Պատրաստման եղանակը

  • Մսաղացով անցկացնել պղպեղը, սխտորը և 2 կարմիր կծու պղպեղները, խառնել: Մանր կտրատել կանաչին:

  • Երեք լիտրանոց բանկայի մեջ շերտերով տեղադրել լոլիկը, հետո բանջարեղենային խառնուրդը, կանաչին:

  • Փակել բանկան և տեղավորել սառնարանում շրջված վիճակում:

  • Ութ ժամ անց լոլիկները պատրաստ են:

  • Պատրաստել սոուս քացախով, շաքարավազով և բուսայուղով: Մատուցել սոուսի հետ:

Լոլիկը կորեական ձևով

Պատրաստման եղանակը դիտեք նաև տեսանյութով ՝ 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը