Բաղադրատոմս, որը չես համեմատի մսային ուտեստների հետ. Լոլիկը կորեական ձևով


Բաղադրամասեր
-
Լոլիկ – 2 կգ,
-
բուլղարական պղպեղ – 4 հատ,
-
կարմիր կծու պղպեղ – 2 հատ,
-
սխտոր – 2 հատ,
-
բուսայուղ – 100 գ,
-
շաքարավազ – 100 գ,
-
քացախ – 100 գ,
-
Կանաչի
Պատրաստման եղանակը
-
Մսաղացով անցկացնել պղպեղը, սխտորը և 2 կարմիր կծու պղպեղները, խառնել: Մանր կտրատել կանաչին:
-
Երեք լիտրանոց բանկայի մեջ շերտերով տեղադրել լոլիկը, հետո բանջարեղենային խառնուրդը, կանաչին:
-
Փակել բանկան և տեղավորել սառնարանում շրջված վիճակում:
-
Ութ ժամ անց լոլիկները պատրաստ են:
-
Պատրաստել սոուս քացախով, շաքարավազով և բուսայուղով: Մատուցել սոուսի հետ:
Պատրաստման եղանակը դիտեք նաև տեսանյութով ՝
