Բաղադրատոմս․ Ինչպե՞ս պատրաստել միկադո հիանալի լիստեր և միկադոյի կրեմը․ Միկադո տորթի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 1002
Բաղադրատոմս․ Ինչպե՞ս պատրաստել միկադո հիանալի լիստեր և միկադոյի կրեմը․ Միկադո տորթի պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 500 Գ կարագին՝

  • 5 ձու

  • 2 բաժակ շաքարավազՙ

  • 2 բաժակ թթվասերՙ

  • 1թգ. սոդաՙ

  • Ալյուր,

  • 2 տուփ խտացրած կաթ

  • 1 տուփ շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը

  • 100 գր. կարագը լավ հարել, 3 ձուն և 1 բաժակ շաքարավազը լավ հարել, ավելացնել 2 բաժակ թթվասեր` 1 թգ. սոդայով և այնքան ալյուր, որ ստացվի փափուկ խմոր: Բաժանել 7 գնդի:

  • Թխել առանձին-առանձին:

  • ԿՐԵՄ - 2 տուփ խտացրած կաթը 2 ժամ եռացնել, 2 ձվի դեղնուցը 1 բաժակ շաքարավազով հարել: 400 գր. կարագը փափկեցնել, լավ հարել:

  • Բոլորը միասին լավ խառնել, քսել շերտերին: Վրան քերել շոկոլադե սալիկ:

Առաջարկում ենք միկադոյի պատրաստման մեկ այլ տարբերակ․ Դիտեք տեսանյութը ՝ 


Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը