Բանջարեղեն, որը ունակ է բուժել վահանձև գեղձի աշխատանքը

Դիտումներ 288
Բանջարեղեն, որը ունակ է բուժել վահանձև գեղձի աշխատանքը

Բողկը շատ հայտնի բանջարեղեն է, որը սիրում և օգտագործում են արդեն շատ տարիներ, վարունգի և սխտորի հետ միասին։

Այս մթերքները օգտագործում են ոչ միայն ուտեստի մեջ, այլ նաև որպես առողջական խնդիրների դեմ բուժիչ միջոց։

Օրինակ, հին ժամանակներում բողկի հյութը օգտագործում էին այրվածնքերի և վերքերի արագ վերականգման համար։

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում մի բաղադրատոմս, որը կօգնի մաքրել օրգանիզմը, բարելավվել վահանաձև գեղձի երիկմաների աշխատանքը։

Բաղադրիչներ

3 մեծ կիտրոններից հյութ,
3 բողկ (մեծ),
քերած կոճապղպեղ (1 ճաշի գդալ),
մեղր (2 ճաշի գդալ),
ջուր (200 մլ․),

 
 

Պատրաստումը և օգտագործումը 

Այս հիանալի միջոցի պատրաստումը շատ պարզ է։

Պարզապես մանրացրեք բոլոր բաղադրիչները բլենդերի մեջ մինչև միատարր զանգված ստանալը։

Լցրեք ստացված դեղամիջոցը կափարիչով ապակե տարայի մեջ և պահպանեք սառնարանում։

Ամեն օր ընդունեք 3-4 ճաշի գդալ այս միջոցից և ձեր մարսողական խնդիրները ուղղակի կանհետանան։

Մի մոռացեք ամեն օր օգտագործել 2 լիտր ջուր։

Զգուշացում. Ցանկացած առողջական խնդրի դեպքում դիմեք բժշկի, մի զբաղվեք ինքնաբուժությամբ: Ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ, այլապես կարող եք վնասել ձեր առողջությունը:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը