Բանանի կեղևը նախատոնական օրերին շատ մեծ հարցերում ձեզ կօգնի

Դիտումներ 343

Բանանի կեղևը նախատոնական օրերին շատ մեծ հարցերում ձեզ կօգնի

Ներկայացնում ենք բանանի կեղևի առանձնահատկությունները, որոնք մեծ օգնություն կլինեն ձեզ նախատոնական օրերին։ Այն կարող եք օգտագործել ինչպես խոհանոցում, այնպես էլ ՝ որպես կոսմետիկ միջոց։

 

 

Բանանի կեղևը կարելի է օգտագործել նաև խոհարարության մեջ: Որպեսզի հավի միսը փափուկ և համեղ մնա, բավական է թավայի մեջ ավելացնել հասած բանանի կեղև: 

 



Բանանի կեղևը պարունակում է հակաօքսիդանտներ և նյութեր, որոնք սնուցում են մաշկը, թարմացնում այն: Մաշկի խոնավացման և կնճիռների վերացման համար անհրաժեշտ է կեղևի սպիտակ մասով մաքրել այն:

Բանանը կարելի է օգտագործել նաև` որպես փայլեցնող-մաքրող կրեմ կոշիկների համար: Անհրաժեշտ է բանանի կեղևի սպիտակ մասով մաքրել կոշիկները, ապա կտորով սրբել դրանք:

Բանանի կեղևը կարող է նաև մեղմել այրվածքների, քերծվածքների և խայթոցների արդյունքում առաջացած ցավը: Բանանի կեղևի սպիտակ հատվածն անհրաժեշտ է ֆիքսել այրվածքի, քերծվածքի կամ խայթոցի տեղում, պահել որոշ ժամանակ: Ավելի շուտ լավացնելու համար կարելի է գործողությունը կրկնել:

Ամանորը դիմավորեք առողջ և համեղ։



Ամենաընթերցվածը