Այս կինը 1 ամիս շարունակ ամեն օր կիվի էր ուտում․ Տեսեք ինչ տեղի ունեցավ արդյունքում
Այս կինը ամեն օր շարունակ կիվի էր ուտում։ 1 ամիս անց նրա օրգանիզմի հետ բավականին փոփոխություններ տեղի ունեցավ։ Բանն այն է, որ գիտնականները կիվիի մեջ եզակի նյութ են հայտնաբերել, որն այն այրում է զարկերակային ճարպային պաշարիչները: Որպես հետևանք՝ նվազում է թրոմբների առաջացման վտանգը:
Օրվա մեջ կերեք 2-3 կիվի, և մեկ ամիս անց արդյունքն ակնհայտ կլինի: Այն ժամանակահատվածում, գիտնականների գնահատմամբ, մոտավորապես 15 տոկոսով նվազում է արյան մեջ վտանգավոր ճարպաթթուների պարունակությունը:
Ինչպես ենթադրում են բժիշկ-սրտաբանները` կիվիի պտուղները կարող են ասպիրինի այլընտրանքային օգտակար տարբերակը դառնալ: Ինչպես նաև կիվին հարուստ է ասկորբինաթթվով, ուստի գերազանց է մրսածության հետևանքով առաջացող հիվանդությունների կանխարգելման, վարակիչ հիվանդությունների ու օրգանիզմի պաշտպանական ուժերն ակտիվացնելու համար:
Կիվին դիետիկ մթերք է համարվում. առաջարկվում է նաև ավելորդ քաշ ունեցողներին,հետևաբար և գիրանալու հակում ունեցողներին: Մի հետաքրքիր հատկությամբ էլ է օժտված այս հրաշք միրգը.որոշ մասնագետներ վստահեցնում են, որ կիվին կանխում է վաղաժամ ալեհերությունը ու բացի այդ մազերին բնական փայլ է հաղորդում:
Եվ այնուամենայնիվ, բազում պլյուսների հետ պետք է նշել, որ ս էկզոտիկ միրգ է ու չի բացառվում, որ ալերգիայի պատճառ դառնա: Կնշանակի՝ պետք է զգուշանալ, եթե ալերգիա կամ էլ մարսողական տրակտի ինչ-որ խնդիր ունեք: