Այս կինը 1 ամիս շարունակ ամեն օր կիվի էր ուտում․ Տեսեք ինչ տեղի ունեցավ արդյունքում

Դիտումներ 259

Այս կինը 1 ամիս շարունակ ամեն օր կիվի էր ուտում․ Տեսեք ինչ տեղի ունեցավ արդյունքում

Այս կինը ամեն օր շարունակ կիվի էր ուտում։ 1 ամիս անց նրա օրգանիզմի հետ բավականին փոփոխություններ տեղի ունեցավ։ Բանն այն է, որ  գիտնականները կիվիի մեջ եզակի նյութ են հայտնաբերել, որն այն այրում է զարկերակային ճարպային պաշարիչները: Որպես հետևանք՝ նվազում է թրոմբների առաջացման վտանգը:

 

 

Օրվա մեջ կերեք 2-3 կիվի, և մեկ ամիս անց արդյունքն ակնհայտ կլինի: Այն ժամանակահատվածում, գիտնականների գնահատմամբ, մոտավորապես 15 տոկոսով նվազում է արյան մեջ վտանգավոր ճարպաթթուների պարունակությունը:

 



Ինչպես ենթադրում են բժիշկ-սրտաբանները` կիվիի պտուղները կարող են ասպիրինի այլընտրանքային օգտակար տարբերակը դառնալ: Ինչպես նաև կիվին հարուստ է ասկորբինաթթվով, ուստի գերազանց է  մրսածության հետևանքով առաջացող հիվանդությունների կանխարգելման, վարակիչ հիվանդությունների ու օրգանիզմի պաշտպանական ուժերն ակտիվացնելու համար: 

Կիվին դիետիկ մթերք է համարվում. առաջարկվում է նաև ավելորդ քաշ ունեցողներին,հետևաբար  և գիրանալու հակում ունեցողներին: Մի հետաքրքիր հատկությամբ էլ է օժտված այս հրաշք միրգը.որոշ մասնագետներ վստահեցնում են, որ կիվին կանխում է վաղաժամ ալեհերությունը ու բացի այդ մազերին բնական փայլ է հաղորդում:

Եվ այնուամենայնիվ, բազում պլյուսների հետ  պետք է նշել, որ ս էկզոտիկ միրգ է  ու չի բացառվում, որ ալերգիայի պատճառ դառնա: Կնշանակի՝ պետք է զգուշանալ, եթե ալերգիա  կամ էլ մարսողական տրակտի ինչ-որ խնդիր ունեք:



Ամենաընթերցվածը