Այս բաղադրիչը ավելացնելով կոտլետի ֆարշի մեջ ՝ այն փափուկ, փքուն և աննկարագրելի համեղ կստացվի
Դիտումներ 377
Կոտլետներն ավելի փափուկ և համեղ կլինեն, եթե տապակելուց մեկ կամ կես ժամ առաջ դրանց վրա քսեք քացախ կամ բուսական յուղ:
Նույնը կարելի է անել նաև գրիլի համար նախատեսված մսի դեպքում:
Սակայն դա ամենը չէ։ Ֆարշի մեջ ավելացրեք շատ մանր կտրտած և մի փոքր տապակած սոխ ու հում կարտոֆիլ: Կարտոֆիլը և սոխը պետք է լինեն հավասար քանակությամբ:
Իսկ տապական պատրաստելիս առաջին պահին կրակը պետք է շատ ուժեղ լինի, այնուհետև կարելի է կամաց-կամաց իջեցնել այն:
Կիրառեք այս գաղտնիքը և կկարողանանք պատրաստել ամենհամեղ կոտլետները։
Աղբյուր ՝ https://utest.am/hy/post/7657
Ամենաընթերցվածը