Այս բաղադրիչը ավելացնելով կոտլետի ֆարշի մեջ ՝ այն փափուկ, փքուն և աննկարագրելի համեղ կստացվի



Այս բաղադրիչը ավելացնելով կոտլետի ֆարշի մեջ ՝ այն փափուկ, փքուն և աննկարագրելի համեղ կստացվի


Կոտլետներն ավելի փափուկ և համեղ կլինեն, եթե տապակելուց մեկ կամ կես ժամ առաջ դրանց վրա քսեք քացախ կամ բուսական յուղ:

Նույնը կարելի է անել նաև գրիլի համար նախատեսված մսի դեպքում:

 

 

 

Սակայն դա ամենը չէ։ Ֆարշի մեջ ավելացրեք շատ մանր կտրտած և մի փոքր տապակած սոխ ու հում կարտոֆիլ: Կարտոֆիլը և սոխը պետք է լինեն հավասար քանակությամբ:

 

 

Իսկ տապական պատրաստելիս առաջին պահին կրակը պետք է շատ ուժեղ լինի, այնուհետև կարելի է կամաց-կամաց իջեցնել այն:

Կիրառեք այս գաղտնիքը և կկարողանանք պատրաստել ամենհամեղ կոտլետները։ 

 
 


loading...
loading...