Այս բաղադրատոմսը կստիպի ձեզ զգալ իսկական իտալական սպագետիի համը

Դիտումներ 530
Այս բաղադրատոմսը կստիպի ձեզ զգալ իսկական իտալական սպագետիի համը

Իտալական խոհանոցի մասին խոսելիս մարդ առաջինը մտածում է սպագետիի և պիցցայ մասին: Ներկայացնում ենք սպագետիի պատրաստման յուրօրինակ տարբերակ, որը ձեզ կստիպի վայլել իտալական շունչը...

 

Բաղադրությունը

250 գրամ սպագետի,
400 գրամ շամպինիոն,
250 մլ սերուցք,
1/2 բաժակ քերած պարմեզան պանիր,
100 գ մոցարելա,
4 պճեղ սխտոր,
5 ճյուղ մաղադանոս, 
1 թ.գ. չորացրած ռեհան,
1/3 թ.գ. չիլի պղպեղ,
1/3 թ.գ. քաղցր կարմիր պղպեղ,
փիթայուղ, աղ, սև պղպեղ

 


Պատրաստման եղանակը

Սունկը մանր կտրատել: Մաքրել և տրորել սխտորը:

Տաքացնել թավան, ավելացնել ձիթայուղը, և տապակել սունկը սխտորի հետ: Ավելացնել քաղցր կարմիր պղպեղ, ռեհան և 3 րեպե տապակել ուժեղ կրակի վրա:

Աղ անել, ավելացնել սերուցքը:

Խառնել ու ավելացնել նաև պանրի տեսակները:

Թողնել մինչև սուուսը եռա, ապա թուլացնել կրակը և շարունակել եփել՝ մերթընդմերթ խառնելով: Ավելացնել կտրատված մաղադանոսը:

Երբ սոուսը պատրաստ լինի, ավելացնել խաշած և ջրքամած սպագետին և թույլ կրակի վրա թողնել ևս 3 րոպե:

Ուտեստը կարող եք զարդարել չիլիի կտորներով և թարմ մաղադանոսով:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը