Այս բաղադրատոմսով ամենահամեղն է ստացվում իշլի քյուֆթան ՝ երբևիցե իմ համտեսացներից ամենահամեղը
Դիտումներ 389
Բաղադրամասեր
-
Միջուկի համար ՝
-
1 կգ տավարի յուղոտ մսին ՝
-
3 գլուխ աղացած սոխ,
-
ընկույզ,
-
բահար (հոտավետ պղպեղ),
-
աղ,
-
վերին շերտի համար ՝
-
1 կգ տավարի անյուղ մսին ՝
-
500 գր բլղուր,
-
աղ և կարմիր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
-
Միջուկի համար տապակել միսը և գլուխ սոխը։
-
Ավելացնել ընկույզ, այնուհետև բահար և աղ։
-
Վերին շերտը պատրաստելու համար միսն ու բլղուրը աղալ, համեմել կարմիր պղպեղով և աղով
-
Երբ պատրաստ է եւ միջուկի, եւ վերին շերտի միսը, հարկավոր է բլղուրով մսից գնդեր պատրաստել, եւ լցոնել միջուկով՝ փորձելով տալ կիտրոնի ձեւ: Իշլի քյուֆթան խաշելուց հետո նախընտրելի է մատուցել լիմոնով:
-
իշլի քյուֆթա պատրաստելու համար հարկավոր է քիչ ձավար եւ շատ միս օգտագործել:
Ամենաընթերցվածը