Աղցան վինեգրետի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 386
Աղցան վինեգրետի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլ,

  • 2 հատ գազար,

  • 2 հատ ճակնդեղ,

  • 100 գ կանաչ գարոխ,

  • 100 գ թթու կաղամբ,

  • 3 հատ թթու վարունգ,

  • 1 հատ սոխ, Աղ ըստ ցանկությամբ,

  • 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ,

  • աղացաշ սև պղպեղը՝ ըստ ցանկության

Վինեգրետ


Պատրաստման եղանակը

  • Գազարը, ճակնդեղը և կարտոֆիլը խաշել մինչ եփվելը։ Մաքրել կեղևից և կտրատել փոքր կառակուսիկների։ Հնարավոր է նաև թխել բոլոր բաղադրամասերը, նախորոք հատ - հատ փաթատելով ալյումինաթղթի մեջ։ Թխել 200 աստիճանում, մոտ 40 րոպե։

  • Սոխը և թթու վարունգը կտրատել ավելի փոքր կառակուսիկների, քան բանջարեղենը։ Կաղամբը բարակ կտրատել, այնպես, որ համար լինի խառնել աղցանում։

  • Միացնել բոլոր բաղադրամասերը, ավելացնել ձեթ, աղ, պղպեղ և խառնել։

Վինեգրետ

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը