Աղցան <<Չինգիսխան>>, շատ յուրահատուկ աղցանի բաղադրատոմս
Դիտումներ 259
Պատրաստման եղանակը՝
2 հատ բազուկ
1 հատ գազար
50 գր սալոր
75 գր պանիր
200 գր հավի միս
2 ատամ սխտոր
75 գր ընկույզ
աղ
Գազարը և բազուկը եռացնել ,մինչև եփելը։ Լավ մաքրել և քերել քերիչով։
Մանրեցնել ընկույզը և սխտորը։
Սալորի չիրը թրջել 20 րոպե և կտրատել։
Քերել պանիրը խոշոր քերիչի վրա։
Կտրատել հավի միսը և տապակել ձեթի վրա։
Այնուհետև աղցանը դնել հետևհալ շերտերով։
բազուկի կեսը
հավի միս ընկույզի հետ
մայոնեզ
գազար պանրի հետ
սալորի չիր
կրկնել նույն հերթականությամբ
Ամենաընթերցվածը