Աղցան <<Չինգիսխան>>, շատ յուրահատուկ աղցանի բաղադրատոմս

Դիտումներ 259

Աղցան <<Չինգիսխան>>, շատ յուրահատուկ աղցանի բաղադրատոմս

Պատրաստման եղանակը՝

2 հատ բազուկ

1 հատ գազար

50 գր սալոր

75 գր պանիր

200 գր հավի միս

2 ատամ սխտոր

75 գր ընկույզ

աղ



Գազարը և բազուկը եռացնել ,մինչև եփելը։ Լավ մաքրել և քերել քերիչով։

Մանրեցնել ընկույզը և սխտորը։

Սալորի չիրը թրջել 20 րոպե և կտրատել։

Քերել պանիրը խոշոր քերիչի վրա։

Կտրատել հավի միսը և տապակել ձեթի վրա։

Այնուհետև աղցանը դնել հետևհալ շերտերով։

բազուկի կեսը

հավի միս ընկույզի հետ

մայոնեզ

գազար պանրի հետ

սալորի չիր

կրկնել նույն հերթականությամբ



Ամենաընթերցվածը