Աղցան «Ռաֆաելո»


Բաղադրիչները՝
կաթնաշոռ - 1 տուփ
թթվասեր - 2 ճ. գդ
ընկույզ - 100 գ
ձիթապտուղ
աղ, սպիտակ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը՝
Կաթնաշոռը խառնել թթվասերին:
Մի փոքր աղ, պղպեղ ավելացնել կաթնաշոռին, խառնել:
Ընկույզի միջուկը մասերի բաժանել և առանձին-առանձին տեղադրել կորիզահան ձիթապտուղների մեջ:
Թեյի գդալով վերցնել կաթնաշոռի զանգվածից, ձեռքի ափի մեջ տափակեցնել, դնել ընկույզի միջուկով ձիթապտուղը, գնդի ձև տալ:
Զարդարել քերիչով անցկացրած ծովախեցգետնի ձողիկներով:
Շարել ափսեի մեջ:
Աղբյուրը ՝ http://hayastan24.com/?p=11339&l=am
