Ասիական կանանց հարթ որովային գաղտնիք, որոնք փորձված են տարիների ընթացքում
Դիտումներ 258
Չափաբաժնի չափ
Կանայք հիմնականում են ուտում են քիչ քիչ, բաըց շուտ-շուտ
Եվ ուտում են տարբեր ուտեստներ հացի ժամանակ
Շատ բանջարեղեն
Նրանց հիմնական բաղադրիչները բանջարեղեններ են, ուտեստներ կան որոնք պարունակում են միայն բանջարեղեն
Պատրաստման եղանակը
Շատ կարևոր պայման է պատրաստման եղանակը, նրանք հիմնականում պատրաստում են գոլորշիով
Ծովային մթերք
Նրանց խոհանոցի մեծ մասը կազմված է ձկնեղենից, քանի որ ձկնեղենը պարունակում են շատ ամինաթթուներ
Ամենաընթերցվածը