Արցախի տապակա. Այս ուտեստը կզարդարի ձեր սեղանը. Շտապեք պատրաստել


Բաղադրամասեր
-
150 գ ոչխարի մսին՝
-
50 գ գլուխ սոխ,
-
100 գ կարտոֆիլ,
-
20 գ հալած յուղ,
-
100 գ պոմիդոր,
-
50 գ բադրիջան,
-
35 գ բուլղարական տաքդեղ,
-
աղը, պղպեղը, մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
-
Ոչխարի մեջքամիսը մանր կտրտել, աղ ցանել և տապակում յուղով տապակել:
-
Առանձին- առանձին յուղով տապաակել օղակներով կտրտած գլուխ սոխ, կլոր կտրտած բադրիջան, կիսած պոմիդոր, կարտոֆիլ և բուլղարական տաքդեղ:
-
Տապական մատուցեցիս կենտրոնում դնել միսը, իսկ շուրջր ձևավորել բանջարեղենը, վրան ցանել մաղադանոս և քունթութի սերմեր:
