Առավոտյան դատարկ ստամոքսին մեղր և սխտոր կերեք․ Ահա թե ինչու

Դիտումներ 827

Առավոտյան դատարկ ստամոքսին մեղր և սխտոր կերեք․ Ահա թե ինչու

Սխտորը կերակրի այն բաղադրիչներից է, որն առավել հաճախ օգտագործում են աշխարհի բոլոր երկրների խոհանոցներում: Սխտորը ոչ միայն լավ համ է տալիս ուտեստին, այլ նաև բուժում բազմաթիվ հիվանդություններ:

7 օր քաղցած վիճակում մեղր և սխտոր կերեք և կտեսնեք, թե ինչ տեղի կունենա ձեր օրգանիզմի հետ

 



Հում սխտորը՝ զարմանալի դեղատոմս 

Սխտորը կարող է իջեցնել զարկերակային բարձր ճնշումը և խոլեստերինը, կանխում է սրտի իշեմիկ հիվանդությունների զարգացման ռիսկը և սրտային նոպան: Այն նաև կարող է դադարեցնել աթերոսկլերզի ազդեցությունը: Եթե բողոքում եք առողջական ամենօրյա խնդիրներից՝ սնկային հիվանդություններ, մրսածություն, հարբուխ, հազ, միջատների խայթոց և այլն, սխտորի մեկ պճեղն անգամ կարող է փրկություն լինել: Ավելին՝ սխտորը օգնում է նաև կառավարել օստեոարթրոզի, շաքարախտի և մեծացած շագանակագեղձի հետևանքները: Սխտորը բարձրացնում է դիմադրողականությունը և լավացնում մարմնի ՝ թունավոր նյութերը հեռացնելու կարողությունը: Իսկ սխտորի, սոխի և կոճապղպեղի համադրությունը օգնում է թունազերծել քիմիոթերապիան: 

 

Ներկայացնում ենք պարզ միջոց, որի շնորհիվ պարզեք մեղրը անարատ է, թե ոչ



Ինչպես օգտագործել սխտորը

Սխտոր օգտագործելու լավագույն տարբերակը՝ հում ուտելն է, քանի որ բաղադրության մեջ պարունակվող բուժիչ ալլիցինը ջերմության ազդեցությամբ ցնդում է: Սխտորը մաքրեք, ճզմեք և մինչև օգտագործելը 15 րոպե թողեք, քանի որ սխտորի մեջ այդ ընթացքում ուժեղանում է ալլիցինը ավելի ակտիվացնող ռեակցիան: Այն պետք է ուտեք դատարկ ստամոքսին: 

Հում սխտոր և մեղր

Կտրատեք 2-3 պճեղ սխտոր մանր կտորներով: Այն խառնեք մեկ ճաշի գդալ մեղրի հետ: Ամեն օր այս խառնուրդը օգտագործելուց հետո ձեզ միանշանակ ավելի առույգ և առողջ կզգաք:

Մեղրն ու սխտորը՝ սրտի համար



Ամենաընթերցվածը