Առանց ձվի, մածունով պատրաստեք բարձր, փափուկ և շատ լավ բիսկվիտ․ Ահա բաղադրատոմսը

Դիտումներ 865

Առանց ձվի, մածունով պատրաստեք բարձր, փափուկ և շատ լավ բիսկվիտ․ Ահա բաղադրատոմսը

Xohanoc.am-ը ձեզ է ներկայացնում բիսկվիտի բաղադրատոմս, որը առանց ձվի է։

 

 

Այն ստացվում է շատ համեղ, փափուկ, և բարձր։ Ահա բաղադրատոմսը։



Բաղադրամասեր

250 մլ (1 բաժակ) մածուն,
250 մլ (բաժակ) շաքարավազ,
1 թեյի գդալ սոդա,
1 ճաշի գդալ քացախ,
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
Ալյուր

 

Պատրաստման եղանակը

 



Մածունն ու շաքարավազ լավ հարեք, այնոջհետև վրան ավելացրեք սոդան և քացախը արդեն միասին հարած։ Ավելացրեք բուսայուղը և խառնեք։ Աստիճանաբար ավելացրեք ալյուրը։

 

 

Պետք է թթվասերին նման խմորային զանգված ստացվի։ Լցրեք ձևամանի մեջ և թխեք մինչ պատրաստ լինելը։ Ատամի չոփով կարող եք ստուգել պատրաստ է, թե ոչ։



Ամենաընթերցվածը