Անփոխարինելի բանջարեղեն. այն կհեռացնի ենթամաշկային ճարպը և կմաքրի լյարդը
Հիմնական բանը ճիշտ եփելն է։ Ճակնդեղի իսկապես յուրահատուկ հատկությունները.
Ճակնդեղը ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկն է։ Այն պարունակում է երկաթի և այլ հետքի տարրերի մեծ պաշարներ։ Շատ կարևոր է այս բանջարեղենը ներառել ձեր սննդակարգում՝ օրգանիզմի առողջությունը պահպանելու համար, հատկապես դաշտանային ցիկլի սկզբում: Ճակնդեղը երկար տարիներ օգտագործվել է որպես դեղամիջոց որոշակի պաթոլոգիական պրոցեսների բուժման համար։
Ճակնդեղն ունի այնքան երկաթ, որքան սխտորը, և նույնքան յոդ, որքան կաղամբը։ Այն սննդանյութերի պահեստ է, որն օգնում է բարելավել մարմնում նյութափոխանակության գործընթացները:
Պետք է նաև հիշել, որ վերը նշված բոլորից բացի, ճակնդեղը պարունակում է նաև մեծ քանակությամբ հանքանյութեր։ Դրանք ներառում են ֆոլաթթու և կալիում, որոնք պաշտպանում են սիրտը բացասական գործոնների ազդեցությունից, պղինձը, որը ազատվում է մարմնի համար վնասակար ազատ ռադիկալներից, մագնեզիումը, որն անհրաժեշտ է ոսկորների համար, յոդը, որը մասնակցում է վահանաձև գեղձի հորմոնների կենսասինթեզին։ - թիրոքսին և տրիյոդոթիրոնին, ֆոսֆոր և երկաթ էներգիայի համար:
Ճակնդեղից առողջ ուտեստ պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են այնպիսի բաղադրիչներ, ինչպիսիք են սոխը (2 հատ), 2-3 ճակնդեղ, սեղանի քացախ, ձիթապտղի յուղ, աղ՝ ըստ ճաշակի:
Սկսելու համար մաքրեք ճակնդեղը, լցրեք աղաջրով կաթսայի մեջ, եփեք մինչև ճակնդեղը պատրաստ լինի։ Դրանից հետո ճակնդեղը պետք է կտրատել, որպեսզի փոքր խորանարդիկներ ստացվեն։ Վերցրեք սոխը, այն նույնպես պետք է մանր կտրատել և ավելացնել ճակնդեղի մեջ։ Լցնել բանջարեղենը քացախով, ձիթապտղի յուղով և աղով։ Ստացված խառնուրդը պետք է խառնել։
Այս աղցանը շատ հեշտ է պատրաստվում, բայց միևնույն ժամանակ ունի հսկայական օգուտ։ Այն օգնում է մաքրել հաստ աղիքը, օգնում է լյարդին և դրական ազդեցություն ունի տեսողության վերականգնման վրա։
Փորձեք և տեսեք, թե որքան զարմանալի են արդյունքները: