Անչափ օգտակար բանջարեղեն․ Ծաղկակաղամբով տապակայի համեղ բաղադրատոմս։

Դիտումներ 334
Անչափ օգտակար բանջարեղեն․ Ծաղկակաղամբով տապակայի համեղ բաղադրատոմս։

Բաղադրամասեր

  • Ծաղկակաղամբ- 1 փոքր գլուխ

  • Լոլիկ- 2 հատ

  • Ձու- 3 հատ

  • Պանիր-50 գր.

  • Կաթ- 6-8ճ/գ

  • Սամիթ- մի քանի ճյուղ

  • Բուսայուղ

  • Աղ

  • Պղպեղ

Ծաղկակաղամբով տապակա. Ներառեք ձեր ընտանիքի սննդացանկում անչափ օգտակար բանջարեղենով պատրաստվող այս ախորժելի ուտեստը


Պատրաստման եղանակը

  • Առանձնացնել ծաղկակաղամբի գլխիկները և մի քանի րոպե խաշել աղաջրում:

  • Լոլիկները մի քանի րոպեով թողնել եռման ջրում, ապա հեռացնել կեղևները և կիսալուսնաձև կտրտել կամ առանձին կտրտած մի քանի րոպե բուսայուղի մեջ տապակել (ես վերջին ձևով եմ անում):

Ծաղկակաղամբով տապակա. Ներառեք ձեր ընտանիքի սննդացանկում անչափ օգտակար բանջարեղենով պատրաստվող այս ախորժելի ուտեստը

  • Ձուն հարել, ավելացնել կաթը, աղ, պղպեղ, կտրտած սամիթ և քերած պանիր:

  • Տապակը պատել բուսայուղով և մեջը շարել ծաղկակաղամբը, արանքներում լցնելով լոլիկը, վերջում վրան լցնել ձվի զանգվածը:

  • Դնել ջեռոցը և թողնել այնքան, մինչև պանիրը հալվի և ձուն եփվի:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը