Անչափ համեղ և յուրահատուկ քաղցրավենիք նուտելայով։ Արագ և հեշտ բաղադրատոմս


Նախորոք հայտում ենք Ձեր ներողամտությունը տեքստի թարգմանության համար, պարզապես շատ ախոռժալի տեսք ուներ, մտածեցի շուտ կիսվեմ բոլորիտ հետ։
* 1/2 բաժակ շաքարավազ
* 1 1/2 ճաշի գդալ շաքարավազ
* 1 թեյի գդալ աղացած դարչին
* 1 բաժակ ջուր
* 1/2 թեյի գդալ: աղ
* 2 tbsp. Բուսական յուղ
* 1 բաժակ AP ալյուր
* նուտելլա
Միավորեք 1/2 բաժակ շաքարավազ եւ դարչին գավաթում եւ մի կողմ դրեք: Թղթյա սրբիչով մի ափսեի գիծ:
Մի փոքր կաթսայում միջին ջերմաստիճանում լցնելջուրը,
1 1/2 ճաշի գդալ շաքար, աղ եւ 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ:
Եռացնել խառնուրդը, այնուհետեւ հեռացրեք շոգից:
Ալյուրի մեջ խառնել մինչև այն դարձնել գնդակ
Ջերմային 3-4 դյույմ բուսական յուղով խոշոր, ծանրաբեռնված ափսեի մեջ, միջին բարձր ջերմության վրա, մինչեւ հասնում է 375ºF:
Խմորը լցնել խմորեղենի տոպրակի մեջ, որն ընդգրկված է մեծ աստղի հուշում :
Խառնել խմորը ձիթապտղի ափի մոտ, մոտավորապես 4 դյույմ երկարությամբ, ապա օգտագործելով մկրատ կամ սուր դանակ, կտրեց այն այնպես, որ այն թողարկվի ձեթի մեջ:
Խողովակների մեջ երեք-չորս խուռների մեջ խառնել ձեթը, մինչեւ դրանք դառնան ոսկեգույն դարչնագույն եւ եփած: Տեղափոխել սննդյա թղթի սրբիչ-կնճռոտ ափսե է քսում 2 րոպե, ապա գլորում նրանց դարչին շաքարի խառնուրդի. Կրկնել տապակը եւ ծածկույթը մնացած խմորով:
Լցոնել, օգտագործեք խողովակաշարային տոպրակ լցնում հուշու
