Ամենալավ միջոցը հարբուխի և մրսածության դեմ, որն ավելի հզոր է, քան դեղամիջոցները


Ամբողջ աշխարհի գիտնականները մինչև հիմա միակարծիք չեն մարդու օրգանիզմի վրա սխտոի դրական ազդեցության վերաբերյալ։
Սակայն վերջին հետազոտություններն ապացուցել են, որ ձմեռվա ընթացքում սննդի մեջ սխտորի պարբերաբար օգտագործումը կարող է զգալիորեն կրճատել մրսածության տևողությունը։
Սխտորի ապուր
Պատրաստման եղանակը
Միկրոալիքային վառարանը պետք է տաքացնելի մինչև 180 աստիճան, սխտորի չմաքրած 26 պճեղները դնել տարայի մեջ, ավելացնել զեյթունի ձե, աղ, խառնել, բերանը ծածկել ստվարաթղթով և թողել վառարանում 30-40 րոպե։
Երբ սխտորը սառչի, կարող եք այն կեղևազատել։
Կաթսայի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել սոխ, կոճապղպեղ, կոկոսի յուղ, պղպեղ, տապակած ստորը և 26 պճեղ թարմ սխտոր։
Ստացված զանգվածին պետք է խառնել բանջարեղենային արգանակ և եփել 20 րոպե
Ապուրը կրակից վերցնելուց հետո ավելացնել կիտրոնի 4 կտոր։
Այս ապուրը կարելի է հանգիստ պահել սառնարանում և օգտագործել նաև հաջորդ օրը։
Սակայն կարևոր է իմանալ սա
