Ամենաիսկական և համեղ Հայկական խորոված։ Պարզապես հալվում է բերանում։

Դիտումներ 581
Ամենաիսկական և համեղ Հայկական խորոված։ Պարզապես հալվում է բերանում։

Բաղադրամասեր

  • 200 գ խոզի մսին՝

  • 100 գ թթու դրած մրգեր (տանձ,խաղող),

  • 25 գ գլուխ սոխ,

  • 30 գ պրաս,

  • 50 գ նռան հյութ,

  • աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Խոզի մսի խորոված


Պատրաստման եղանակը

  • Մեջքամիսը և ազդրի փափուկ միսը կտրտել, վրան ցանել աղ, պղպեղ, շարել շամփուրին և խորովել թեժ կրակով( աոանց րոցի), պարբերարար շրջելով, որպեսզի միսր հավասարաչափ խորովվի։

  • Մատուցել ափսեում, կողքից դնել թթու դրած պտուղներ, պրաս (սավզի) մանր կտրտած գլուխ սոխ։ Աոանձին մատուցել նռան հյութ։

  •  
Խոզի մսի խորոված
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը