Ամբողջ ձմեռ դուք հաստատ կմոռանաք հազի մասին։
Ամբողջ ձմեռ դուք հաստատ կմոռանաք հազի մասին։ Բայց պետք է պարզապես բանանի մածուկ պատրաստել և ավելացնել մեղր...
Կարծում եմ, որ շատերը բախվում են այնպիսի խնդրի հետ, ինչպիսին է անընդմեջ հազը, որը նույնիսկ մեզ համար սովորական դեղամիջոցներով չի բուժվում, կամ վիտամինների կրիտիկական պակասը, կամ գուցե անքնությո՞ւնը: Այստեղ հարց է առաջանում՝ ի՞նչ անել։ «Բժշկական մաֆիայի» վրա անհավանական գումարներ նետելու փոխարեն առաջարկում եմ կարդալ և օգտագործել այս բաղադրատոմսը և կիսվել ձեր ընկերների հետ։
Ես ինքս մի քանի անգամ օգտագործել եմ այս մեթոդը, և այն միշտ օգնել է ինձ: Դա շատ արդյունավետ է և բնական։ Դուք հաստատ կմոռանաք հազի մասին, կկարգավորեք քունը, կհարստացնեք օրգանիզմը վիտամիններով։ Ես ձեզ չեմ տանջի, ավելի շուտ անցնենք բաղադրատոմսին...
Սկսենք, իհարկե, բաղադրիչներից՝
Երկու հասած բանան
Երկու կամ երեք ճաշի գդալ մեղր
400 մլ ջուր
Պատրաստումը՝
ջուրը լցնել միջին չափի կաթսայի մեջ և դնել կրակի վրա։ Սպասում եմ եռման։ Քանի դեռ ջուրը եռում է, եկեք հոգ տանենք բանանի մասին։ Լվանում ենք, մաքրում ենք կեղևը և պատառաքաղով շատ մանրակրկիտ հունցում, նույնիսկ կարող եք բռունցքով հարվածել բլենդերով։
Ջուրը եռաց։ Դրանից հետո կրակն անջատել, աստիճանաբար, դանդաղ, ջրի մեջ բանան լցնել։ Այս խառնուրդը մանրակրկիտ խառնել։ Մինչեւ հասնենք ամենահամատարր մածուկին։
Սպասում ենք, որ մածուկն ամբողջությամբ սառչի, որից հետո ավելացնում ենք երկու-երեք ճաշի գդալ մեղր։ Անպայման փակեք և դրեք սառնարանը։ Իսկ մեր հրաշք դեղամիջոցը պատրաստ է նվազագույն գնով:
Ինչպես ընդունել.
Սառեցված խառնուրդը կարելի է ընդունել հաջորդ օրը։ Մենք վերցնում ենք երեք-չորս թեյի գդալ մեր մածուկից և օրական չորս անգամ ընդունում բանավոր: Ավելի լավ ներծծվելու համար խմելուց առաջ մի փոքր տաքացրեք:
Վստահեցնում եմ՝ ընդամենը մի քանի օրից արդյունքը անպայման կնկատեք։ Հազը կանցնի, քունը կվերադառնա նորմալ, և ընդհանուր առմամբ դուք ձեզ շատ ավելի լավ կզգաք: Բայց դա բանանի ամբողջ արժանիքն է: Նրանք ունեն հանգստացնող հատկություն, իսկ մեղրը, ինչպես գիտենք մանկուց, առավել ևս այս մրգի հետ համատեղ «կբուժի» ձեր կապանները և կավելացնի վիտամիններ;