Ամառային աղցան սմբուկով և լոլիկով. Նորամուծություն հայկական խոհանոցում

Դիտումներ 574
Ամառային աղցան սմբուկով և լոլիկով. Նորամուծություն հայկական խոհանոցում

Բաղադրամասեր ՝

2 հատ սմբուկ,

2 հատ լոլիկ,

1 ճ/գ քացախ,

1 գլուխ սոխ,

2 ճ/գ բուսական յուղ,

աղ, կարմիր պղպեղ,

սամիթ, 

նեխուր,

աղ

 

Պատրաստման եղանակը`

Սմբուկները տապակել, բարակ շերտերով կտրատել:

Այնուհետև լցնել ափսեի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, մանր կտրատած սոխով, կանաչիով, նեխուրով:

Վրան ավելացնել կիսաեփ, մանր կտրատված լոլիկները:

Բուսական յուղը հարել քացախով:

Ստացված զանգվածը լցնել աղցանի մեջ, խառնել:

Կարող եք նաև ձեր իսկ ցանկացած համեմունքները ավելացնել:

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը