Ակտիվացրեք լինֆատիկ համակարգը, արյան շրջանառությունը, իմունիտետը՝ հզոր տնային միջոց:

Դիտումներ 656

Ակտիվացրեք լինֆատիկ համակարգը, արյան շրջանառությունը, իմունիտետը՝ հզոր տնային միջոց:

Պարբերաբար օգտագործելով՝ դուք շատ շուտով կզգաք արդյունքը։

Այս հրաշալի և առողջարար դետոքսիկացնող թեյի բաղադրիչների խառնուրդը հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ է:

Այս բաղադրիչները հայտնի են իրենց հիանալի հատկություններով, որոնք ձեզ կտան բազմաթիվ առողջարար օգուտների արդյունավետ խառնուրդ, հատկապես դետոքսիկացման համար:

Այս գործիքը կօգնի.

1. Ձվարանների քաղցկեղը բուժելիս.

2. Հաստ աղիքի քաղցկեղի կանխարգելում.

3. Առավոտյան սրտխառնոց

4. Գլխապտույտի միջոց.

5. Մրսածության և գրիպի բուժում և կանխարգելում

6. Միգրենի թեթևացում

7. Դաշտանային ցավերի թեթևացում։

8. Այն լյարդի բնական դետոքսիկացնող միջոց է։

9.Օգնում է կանխարգելել և հետաձգել Ալցհեյմերի հիվանդության առաջընթացը՝ վերացնելով ուղեղում ամիլոիդային ափսեի կուտակումը:

10. Այն կարող է կանխել քաղցկեղի տարբեր ձևերի մետաստազների առաջացումը։

11. Օգնում է ճարպերի նյութափոխանակությանը և արագացնում ավելորդ քաշի կորուստը։

12. Իր հակաբորբոքային հատկությունների շնորհիվ այն բնական միջոց է արթրիտի և ռևմատոիդ արթրիտի դեմ։

13. Արագացնում է վերքերի ապաքինումը։

14. Կարող է օգնել պսորիազի և մաշկի այլ բորբոքային հիվանդությունների բուժմանը:

15. Հակասնկային հատկություններ. Հետազոտության արդյունքները ցույց են տալիս, որ կայենյան պղպեղը կարող է արդյունավետորեն կանխել սնկային պաթոգենների առաջացումը:

16. Կանխում է թրոմբի առաջացումը, ինչպես նաև օգնում է նվազեցնել աթերոսկլերոզը, կանխում է թրոմբների առաջացումը, ինչը կնվազեցնի ինֆարկտի և ինսուլտի հավանականությունը։

17. Արյան շրջանառության խթանիչ է

18. Բարելավում է սրտի առողջությունը։



Դետոքսիկացնող թեյ՝ քրքումով, կոճապղպեղով և կայենյան պղպեղով

1/2 թեյի գդալ քերած թարմ կոճապղպեղ։
2 թեյի գդալ քրքումի փոշի։
1-2 պտղունց կայենյան պղպեղ (կամ ցանկացած այլ կծու պղպեղ)
կիտրոնի հյութ (ձեր ընտրությամբ)
1 ճաշի գդալ բնական մեղր (ըստ ցանկության)
2 լիտր մաքրված ջուր

Բոլոր բաղադրիչները դնել տաք ջրի մեջ։ Փայտե գդալով լավ խառնել ու համը հարմարեցնել։

Մատուցելուց առաջ թողեք մնա մոտ 10 րոպե։ Ըմպելիքը կարելի է պահել մոտ 5 օր սառնարանում։

Հիանալի է արյան շրջանառության և ավշային համակարգի ակտիվացման, ինչպես նաև բորբոքումը նվազեցնելու համար:



Ամենաընթերցվածը