Ահա, թե ինչպես են կիտրոնն ու սննդի սոդան փրկում մարդու կյանքը. Ժամանակն է, որ բոլորն իմանան ճշմարտությունը

Դիտումներ 379
Ահա, թե ինչպես են կիտրոնն ու սննդի սոդան փրկում մարդու կյանքը. Ժամանակն է, որ բոլորն իմանան ճշմարտությունը

Մենք բոլորս գիտենք, որ սննդի սոդան կիտրոնի հետ շատ օգտակար է մեր առողջության համար, և որ ամենակարևորն է, այս կոմբինացիան ավելի էֆեկտիվ է, քան քիմիոթերապիան:


Բազմաթիվ հետազոտողներ հաստատել են, որ կիտրոնն ու սննդի սոդան ոչնչացնում են քաղցկեղային բջիջները 10 000 անգամ ավելի էֆեկտիվ, քան քիմիոթերապիան: Սակայն  ինչո՞ւ է այս փաստը դեռ գաղտնի պահվում հասարակությունից: Պատասխանը բավական պարզ է: Որովհետև դեղագործական ոլորտը կկորցնի միլիարդավոր դոլարներ, եթե մարդիկ սկսեն հրաժարվել քիմիոթերապիայից:

Բացի այն փաստը, որ կիտրոնը պարունակում է հակաքաղցկեղային հատկություններ, այն կարող է նաև օգնել տարբեր տեսակի կիստաների և ուռուցքների դեպքում: Առավել էֆեկտիվ է համարվում քաղցկեղային բջիջների դեմ կիտրոնի կեղևը, քանի որ այն պարունակում է այնպիսի միացություններ, ինչպիսին է   d-լիմոնենը: Այս միացությունն արդեն փորձարկվել է կենդանիների վրա և հաստատվել, որ գործում է քաղցկեղային բջիջների դեմ:

Սննդի սոդան և կիտրոնը ալկալիացնում են օրգանիզմը և պահպանում рН –ի պատշաճ նշանակությունը օրգանիզմում: Այս հաշվով քաղցկեղը չի կարողանա տարածվել:

Փորձագետները խորհուրդ են տալիս օգտագործել 150 գրամ ցիտրուս՝ շաբաթական: Այդպես դուք կկարողանաք նվազեցնել 18%-ով հաստ աղիքի, 31%-ով ստամոքսի և 53%-ով կոկորդի քաղցկեղով վարակվելու հավանականությունը:
Կիտրոնը էֆեկտիվ  է քաղցկեղային բջիջների դեմ պայքարում, քանի որ այն ոչնչացնում է այդ բջիջների տարածումը: Այն ավելի էֆեկիվ է գործում ադրիամիցինից և մնացած դեղամիջոցներից:

Հայտնի է, որ քիմիոթերապիան վնասում է առողջ բջիջները, այդ պատճառով այն չափազանց վտանգավոր է ամբողջ օրգանիզմի համար:

Եվ այսպես, պարզապես խառնեք ½ թ/գ սննդի սոդային 2 թ/գ օրգանական կիտրոնի հյութ և կանոնավոր խմեք այս խառնուրդը:

Միաժամանակ շատ կարևոր է օգտագործել առողջ սնունդ և զբաղվել ֆիզիկական վարժություններով:

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը