Ահա` ինչ տեղի կուենա, եթե 7 օր ուտեք սխտոր և մեղր


Ամբողջ աշխարհում խոհանոցում ամենաշատ օգտագործվող բաղադրիչներից մեկը սխտորն է։ Այն ուեստներին հաղորդում է լավ համ, բացի այս, այն նաև հզոր միջոց է բազմաթիվ հիվանդությունների դեմ։
Սխտորը թարմ վիճակում օգտագործելու դեպքում այն կարող է վերածվել օրգանիզմի հզոր պաշտպանիչ միջոցի։ Սխտորն օգնում է նվազեցնել խոլեստերինն ու արյան բարձր ճնշումը։ Դադարեցնում է աթերոսկլերզի հետևանքները, կանխում է սրտի կաթվածն ու սրտի հիվանդությունները։
Գրիպի, մրսածության, սնկային հիվանդությունների, լուծի ժամանակ սխտորը կարող է լինել բուժման առաջին միջոցը։
Ավելին, սխտորը կարող է կառավարել շաքարային դիաբետի, մեծացած շագանակագեղձի ախտանիշները։
Սխտորը բարձրացնում է դիմադրողականությունը և օրգանիզմի թունազերծման կարողությունը։ Սխտորը՝ կոճապղպեղի և սոխի հետ միասին, կարող է իսկապես օգնել թունազերծել օրգանիզմը քիմիաթերապիայից։
Ինչպե՞ս օգտագործել սխտորը
Սխտորն օգտագործելու լավագույն ձևը թարմ վիճակն է։ Անհրաժեշտ է սխտորը կտրատել և թողնել 15 րոպե, որի ժամանակ ակտիվանում է սխտորի մեջ առկա ալիցինը և դառնում առավել օգտակար։
Սխտորն անհրաժեշտ է ուտել դատարկ ստամոսքին, քանի որ երբ ստամոսքը լի է սնունդով, դժվարանում է նրա սննդարար նյութերի կլանումը օրգանիզմի կողմից։
Սխտորն ու մեղրը կարող են լինել առողջության գրավական, եթե այն օգտագործեք ամեն օր։ Անհրաժեշտ է կտրատել 2-3 պճեղ սխտոր, ավելացնել 1 ճաշի գդալ մեղր և ուտել։ Այս խառնուրդը կմաքրի օրգանիզմը, ինչպես նաև էներգիա կհաղորդի։
