Ստամոքսի համար ամենաօգտակար մթերքը

Դիտումներ 125
Ստամոքսի համար ամենաօգտակար մթերքը

Առողջության պատշաճ մակարդակը պահպանելու համար դուք պետք է վերահսկեք ձեր սննդակարգը: 

Կեֆիրը կօգնի կանխել բազմաթիվ հիվանդություններ և կուժեղացնի օրգանիզմի պաշտպանիչ ուժերը։

 

Մարսողական համակարգը

Այս մթերքը պարունակում է օգտակար բակտերիաներ, որոնք նորմալացնում են ստամոքսի և աղիքների աշխատանքը: 

Ուստի խորհուրդ է տրվում հակաբիոտիկներ ընդունելիս միկրոֆլորան վերականգնելու համար։

 

Ոսկրային կմախք 

Կեֆիրը համարվում է միջոց, որն օգնում է խուսափել նոսրացումից և ոսկրային այլ պաթոլոգիաներից։

Այն պարունակում է կալցիում, ֆոսֆոր և վիտամին K2, որոնց օգտագործումը օստեոպորոզի կանխարգելման միջոց է։ 

 

Սրտանոթային համակարգը 

Ենթադրվում է, որ միկրոֆլորայի վիճակը սերտորեն կապված է սրտի և անոթային ցանցի աշխատանքի հետ: Բացի այդ, K2-ը մասնակցում է արյան անոթների մաքրմանը: Այլ օգտակար նյութերը բարելավում են «վատ» խոլեստերինի մակարդակը և նորմալացնում արյան ճնշումը:

 

Վիճակը տոնից հետո

Ալկոհոլ խմելուց հետո վատ զգալը կարող է հանգստացնել սովորական կեֆիրով: 

Այնուամենայնիվ, չպետք է չափազանցել այն ստամոքսի բարձր թթվայնության պատճառով, որն ավելանում է ալկոհոլային խմիչքներ ընդունելու պատճառով: 

 


Տեսեք, թե ինչ է տեղի ունենում, երբ 7 օր դատարկ ստամոքսին ուտեք սխտոր և մեղր

Սխտորն առկա է երկրագնդի գրեթե բոլոր տեսակի խոհանոցներում: Այն ոչ միայն հիանալի հոտ ունի, այլև աներևակայելի հզոր է ամենատարածված հիվանդությունների բուժման համար:

Ինչ վերաբերում է սրտի առողջությանը, ապա սխտորը կարող է օգնել նվազեցնել արյան բարձր ճնշումը և վատ խոլեստերինը, կանխել սրտի իշեմիկ հիվանդությունը և սրտի կաթվածը և հակադարձել աթերոսկլերոզի հետևանքները:

 

 

Ավելին, սխտորի կանոնավոր օգտագործումը կարող է օգնել կառավարել օստեոարթրիտի, շաքարախտի և շագանակագեղձի ախտանիշները:

Սխտորը նաև օգնում է բարձրացնել ձեր իմունիտետը և ազատվել տոքսիններից: Համակցված կոճապղպեղի և սոխի հետ՝ այն կարող է նույնիսկ օգնել ձեզ քիմիաթերապիայից դետոքսիկացիայի ենթարկվել:

Ավելի լավ է սխտորն ուտել հում վիճակում, քանի որ դրա ակտիվ բաղադրիչը՝ ալիցինը, չեզոքանում է, երբ ենթարկվում է ջերմության: Լավագույն արդյունքի համար մի պճեղ սխտորը մանրացրեք և կտրատեք և թողեք 15 րոպե ուտելուց առաջ։

Դուք պետք է այն ուտեք դատարկ ստամոքսին, քանի որ երբ ձեր ստամոքսը լի է սննդով, ձեր մարմնի համար կարող է դժվար լինել վերամշակել և կլանել բոլոր սննդանյութերը:

Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր և կտրատեք փոքր կտորների։

 

 

Խառնել մի գդալ մեղր։

Կերեք այս խառնուրդը ամեն օր, և դուք ձեզ ավելի եռանդուն և առողջ կզգաք ամբողջ շաբաթվա ընթացքում։

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը