10 մթերք Candida-ի, վնասակար մանրէների և մակաբույծների դեմ պայքարելու համար.
Սրանք ամենաարդյունավետ միջոցներն են քենդիդիոզի, ինչպես նաև այլ վնասակար մանրէների կանխարգելման և բուժման համար:
Եթե դուք հաճախ եք զգում տրամադրության փոփոխություններ, մաշկային խնդիրներ, ուղեղի դանդաղկոտություն, հոգնածություն և մարսողական խնդիրներ, ինչպես նաև քաղցրավենիք և սպիտակ ալյուրից ուտելու մեծ ցանկություն, ապա ձեր օրգանիզմը կարող է տառապել կանդիդայով մեծ քանակությամբ:
Այս սնկերի շատ փոքր քանակությունը բնականաբար գտնվում է բերանի խոռոչում և աղիքներում: Նրանք օգնում են մարսողությանը, սակայն հակաբիոտիկների, ինչպես նաև այլ դեղամիջոցների օգտագործումը և ոչ պատշաճ սննդակարգը կարող են փոխել կանդիդայի նորմալ հավասարակշռությունը։
Նախ, այս բենդերը սնվում են շաքարով, զտված ածխաջրերով, և այդ իսկ պատճառով արժե բուժման տևողության ընթացքում դրանք պարունակող մթերքները բացառել ձեր սննդակարգից:
Մենք առաջարկում ենք ձեզ հակասնկային հատկություններով ապրանքների ցանկ.
Կիտրոն
Այս ցիտրուսային մրգի եթերային յուղերն ունեն մեղմ հակասնկային հատկություններ: Կիտրոնի հիմնական դերը լյարդի մաքրման գործընթացի ակտիվացումն է։ Արդյունքում այն ավելի ակտիվ կպայքարի վնասակար բակտերիաների ու սնկերի դեմ։
Կոկոսի յուղ
Այս յուղի օգտագործումը կանխում է սնկերի աճը և դրանց բազմացումը՝ անցքեր բացելով խմորիչ բջիջների պատերին՝ առաջացնելով նրանց մահը։
Սխտոր
Այն պարունակում է ծծումբ, որն ունի բնական հակասնկային հատկություններ, հատկապես արդյունավետ Candida-ի դեմ: Արժե օրական 1-2 մեխակ ուտել հում վիճակում։ Ծծմբով հարուստ են նաև բոլոր խաչածաղկավոր բանջարեղենները՝ կաղամբը, բողկը, բողկը, ռուկոլան և այլն։
Խնձորի քացախ
Այն պարունակում է ֆերմենտներ, որոնք օգնում են նվազեցնել սնկերի քանակը մարմնում: Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1-2 թեյի գդալ՝ նոսրացրած մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ՝ կիտրոնի հյութի և կիտրոնի համի ավելացմամբ։
Կոճապղպեղի արմատ և ծովաբողկ
Ավելացրեք դրանք ձեր ամենօրյա սննդակարգում: Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1/4 թեյի գդալ օրական 2 անգամ և կմոռանաք սնկերի մասին, ինչպես նաև կմաքրեք օրգանիզմը մակաբույծներից։
Կտավատի սերմի յուղ
Այն պարունակում է պոլիֆենոլներ, որոնք կարող են օգնել ձեր մարմնին պայքարել Candida-ի դեմ:
համեմունքների խառնուրդ
Այն հզոր եթերայուղ է և հակասնկային միջոց, որը շատ արդյունավետ է բանավոր ընդունելու դեպքում: Խառնեք 1/4 թեյի գդալ աղացած մեխակ, 1 ճաշի գդալ աղացած կտավատի սերմեր և 1/2 թեյի գդալ ցեյլոնյան դարչին։ Այն ավելացրեք ձեր կերակուրին օրական 2 անգամ։ Դուք կմոռանաք սնկերի և մանրէների հետ կապված խնդիրների մասին։