«Մաշերովսկու աղցան» համեղ աղցանի բաղադրատոմս
Ես ուզում եմ ձեզ հետ կիսվել հավի մսով և թթու սնկով համեղ աղցանով։ Այս աղցանը պատրաստվում է ամենապարզ բաղադրիչներից, ինչի արդյունքում ստացվում է բավականին հագեցնող և համեղ աղցան։
Այս աղցանին ավելացրել եմ մարինացված շամպինիոններ, որոնք կարելի է փոխարինել սնկով։
Ես տապակեցի սոխը և գազարը մինչև փափկի, եթե ցանկանում եք նվազեցնել ճաշատեսակի կալորիականությունը, ապա ավելացնել բարակ փետուրներով կտրատած հում սոխը և խաշած գազարը։
Բաղադրիչներ
- Հավի ֆիլե - 500 գ
- Թարմ գազար - 2 հատ:
- Սոխ - 2 հատ.
- Մարինացված սունկ - 300 գ
- Մարինացված վարունգ - 4 հատ:
- Հավի ձու - 4 հատ:
- Արևածաղկի ձեթ - 1 ճ.գ. լ.
- Մայոնեզ - 100 գ
Ինչպես պատրաստել
-
Մաքրել սոխը և կտրատել բարակ փետուրներով:
-
Կլպել գազարն ու կտրատել շերտերով։
-
Տապակել սոխը և գազարը արևածաղկի ձեթի մեջ մինչև փափկի: Համեմում ենք աղով և պղպեղով ըստ ցանկության։
Սառը բանջարեղեն.
-
Մարինացված վարունգը շերտերով կտրատել։
-
Հավի ձվերը կոշտ եփել, մաքրել և կտրատել բարակ շերտերով։
-
Հավի ֆիլեը եփեք մինչև փափկի աղաջրի մեջ։ Սառեցրեք միսը և ապամոնտաժեք մանրաթելերի մեջ:
-
Բոլոր պատրաստված բաղադրիչները խառնել աղցանի ամանի մեջ, ավելացնել թթու սունկը և համեմել մայոնեզով: Խառնել։
-
Աղցան պատրաստ է! Մատուցել սառեցված վիճակում։
Բարի ախորժակ!