Ուշադրություն բոլոր նրանց, ովքեր այս սնունդից են կերել կամ ուտում են

Դիտումներ 2328
Ուշադրություն բոլոր նրանց, ովքեր այս սնունդից են կերել կամ ուտում են

Բոլորը գիտեն, որ նման մթերքը օգտակար չի համարվում։ Ցանկալի է այն հնարավորինս քիչ ուտել, բայց ավելի լավ է ամբողջությամբ հրաժարվել։

Այս մասին ավելի մանրամասն պատմել է գաստրոէնտերոլոգ Եվգենի Բելոուսովը:
Բանն այն է, որ այն մի քանի րոպե ընկղմվում է եռացող արմավենու յուղի մեջ, որը փոխարինում է խոնավությանը։ Արդյունքում ճաշատեսակը կարելի է եփել մի քանի րոպեում եռացող ջրով։ 

 


Բայց նկատի ունեցեք, որ արմավենու յուղը նստում է արյունատար անոթների պատերին, ինչը հանգեցնում է սրտանոթային հիվանդությունների։ Եթե ​​դուք հաճախ եք ուտում այս սնունդը, ապա ի վերջո դա կհանգեցնի նաև արյան շաքարի բարձրացման և ճնշման հետ կապված խնդիրների։ 
Բելոուսովը զրույցի ընթացքում հավելել է նաև, որ նման մթերքի վնասը դրանով չի ավարտվում։ 
Պետք է հիշել, որ նման սնունդը վնասում են կազմվածքին, քանի որ դրանք արագ ածխաջրերի աղբյուր են։ 

 

Լապշայի մեջ կան նաև բազմաթիվ հավելումներ և կոնսերվանտներ։ Ինչ վերաբերում է վերջին կետին, ապա ամենավնասակար կոնսերվանտներից մեկը մոնոսոդիումի գլուտամատն է։ Այն վտանգավոր է երեխաների, տարեցների, ինչպես նաև կերակրող և հղի կանանց համար։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը