Սովորական բազուկի և խնձորի միջոցով կնիհարեք ավելի քան 20 կգ․ Ճապոնացի բժշկի նիհարելու մեթոդը


Ձեզ հետ եմ ուզում կիսվեմ մի հրաշալի բաղադրատոմսով, որը օգնել է ինձ նիհարել 20 կիլոգրամ և այդ ամենը ՝ ընդամենը 2 ամսում։
Շնորհակալություն պրոֆեսորին այս հրաշք միջոցը առաջարկելու համար։ Ահա կիսվեմ բաղադրատոմսով։
Այս բաղադրատոմսը մշակվել է աշխարհահռչակ չինացի սննդաբան Վան Չենի կողմից՝ ընդհանուր առողջությունը վերականգնելու համար:
Բաղադրատոմսը իսկապես պարզ է, քանի որ ճակնդեղը, գազարն ու խնձորը պարունակում են բոլոր անհրաժեշտ տարրերն ու վիտամինները և էժան են։
Վերցրեք 1 բազուկ, 2 գազար և 1 խնձոր։ Դրանցից հյութ քամեք կամ սմուզի պատրաստեք։
Թույլ տվեք, որ այն մնա մոտ մեկ ժամ, քանի որ այս հյութը որոշ ժամանակ է պահանջում բոլոր կարևոր միացությունները արտազատելու համար:
Այս միջոցը հիանալի է լյարդի և երիկամների դետոքսինգի համար, նվազեցնում է դաշտանային ցավերը, ամրացնում է իմունային համակարգը, երիտասարդացնում է մաշկը, բուժում վահանաձև գեղձը, օգնում է նիհարել։
Ուշադրություն՝ այս ըմպելիքը խորհուրդ չի տրվում շաքարախտ, փորլուծություն, միզաքարային հիվանդություններ և ստամոքսի խնդիրներ ունեցող մարդկանց։
Ճակնդեղի օգուտները.
Բետացիանինը` կարմիր ճակնդեղի մեջ հայտնաբերված միացությունը, օգնում է օրգանիզմից հեռացնել տոքսինները և կանխել քաղցկեղը: Օգնում է բուժել լեղապարկի հիվանդությունը, իջեցնել խոլեստերինը և բուժել հոդատապը։
Ճակնդեղը հարուստ է վիտամիններով, ինչպիսիք են B1, B2, B2, C և ֆոլաթթու, որը չափազանց օգտակար է օրգանիզմի համար։ Պարունակում է ամինաթթուներ, որոնք անհրաժեշտ են մկանային հյուսվածքի զարգացման և պահպանման համար:
Գազարի օգուտները
Գազարը բարելավում է տեսողությունը և հարուստ է բետա-կարոտինով, միացություն, որը բնականաբար վերածվում է վիտամին A-ի, երբ օգտագործվում է: Ցանցաթաղանթում վիտամին A-ն վերածվում է ռոդոպսինի՝ տեսողական պիգմենտի, որն օգնում է բարելավել տեսողությունը։ Բացի այդ, բետա-կարոտինը պաշտպանում է մակուլյար դեգեներացիայից և կատարակտից։ Նրանք հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որոնք պաշտպանում են մաշկի բջիջները և պայքարում ազատ ռադիկալների դեմ:
Խնձորի առավելությունները.
Չինական բժշկության համաձայն՝ խնձորն օգնում է ամրացնել սիրտը և հագեցնել ծարավը։ Խնձորի քացախը կարող է օգնել կանխել երիկամներում քարերի առաջացումը: Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ խնձորի ամենօրյա օգտագործումը (օրական առնվազն մեկ խնձոր) կարող է նվազեցնել մաշկային հիվանդությունների զարգացումը։
Բրազիլական հետազոտության համաձայն՝ սնվելուց առաջ մեկ խնձոր ուտելն օգնում է կանանց 33%-ով ավելի շատ քաշ կորցնել, քան այն կանայք, ովքեր խնձոր չեն ուտում:
Խնձորը ձեզ կտա ընդամենը 50-80 կալորիա և չի պարունակում ճարպ կամ նատրիում
