Սա վահանաձև գեղձի հիվանդության ախտանիշ է և այն չի կարելի անտեսել․ Բժշկուհի Էլվիրա

Դիտումներ 3847

Սա վահանաձև գեղձի հիվանդության ախտանիշ է և այն չի կարելի անտեսել․ Բժշկուհի Էլվիրա

Էնդոկրինոլոգ Էլվիրա Յաուշևան ասաց, որ վահանաձև գեղձի հիվանդությունը երբեմն մատնանշվում է ոչ սպեցիֆիկ ախտանիշներով ՝ հիշողության հետ կապված խնդիրների կամ հոգնածության տեսքով։ Էնդոկրինոլոգ Յաուշեւան ասել է, որ վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրների պատճառով շատ կանայք բախվում են քաշի ավելացման խնդրին, որն առաջանում է չնայած նորմալ սննդակարգին։ Յաուշևայի խոսքով՝ վահանաձև գեղձի հորմոնները մեծ ազդեցություն ունեն նյութափոխանակության վրա՝ օգնելով սննդից կալորիաները վերածել էներգիայի և ջերմության։

 

 

Նրանց ցածր մակարդակով կալորիաների նման վերամշակումը դանդաղում է, և դրանց մեծ մասը կուտակվում է որպես ճարպ: Բացի այդ, վահանաձեւ գեղձի հետ կապված խնդիրների պատճառով առաջանում է հիշողության խանգարում։
Բժիշկը հայտարարեց, որ ճանաչողական ֆունկցիաների վատթարացումը սերտորեն կապված է վահանաձև գեղձի բազմաթիվ խանգարումների, այն է՝ յոդի անբավարարության պատճառի հետ։ Գիտական ​​հետազոտությունների լայն շրջանակը ցույց է տալիս, որ մարդու օրգանիզմում յոդի պարունակությունը կապված է նրա ինտելեկտի ցուցանիշների հետ, իսկ յոդի անբավարարությունը՝ ցածր IQ-ի հետ։
Վահանաձև գեղձի մեկ այլ խնդիր, որն առաջանում է յոդի պակասից, թիրոքսինի վատ արտադրությունն է, հորմոն, որն օգնում է կարգավորել մարմնի ջերմաստիճանը: Արդյունքում մարդն անընդհատ սառնություն է զգում, չափազանց դժվար է հանդուրժել զովությունը, նրա վերջույթները կարող են մրսել նույնիսկ ամռանը։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Այս բնական օշարակն օգնում է հիշողությանը, տեսողությանը, լսողությանը և ազատվում որովայնի ճարպից

 

Այս բուսական օշարակը, որը բաղկացած է հզոր բնական բաղադրիչներից, կարող է բարելավել ուղեղի աշխատանքը և բարելավել հիշողությունը, տեսողությունը և լսողությունը: Խառնուրդը հատկապես արդյունավետ է, երբ զուգակցվում է 10-15 րոպե քայլելու հետ, գրում է բժիշկ Անդրեյ Լասլաուն։

 

 

Այս բաղադրիչներից յուրաքանչյուրն ունի համային և քիմիական բաղադրության առանձնահատկություններ, որոնց շնորհիվ դրանք լրացնում են միմյանց բուժիչ հատկությունները։

Բաղադրությունը՝

100 գրամ ծովաբողկ
4 կիտրոն
3 ճաշի գդալ մեղր
2 թեյի գդալ դարչին
1 հատ կոճապղպեղի արմատ (2 սմ)



Բլենդերի օգնությամբ ծովաբողկը կոճապղպեղով մանրացրեք։
Քամեք կիտրոնի հյութը և լցրեք բլենդերի մեջ։ Բաղադրիչները լավ մանրացնել 2-3 րոպե։

 


Ավելացնել 3 ճաշի գդալ մեղր և 2 թեյի գդալ դարչին, ապա կրկին մանրացնել զանգվածը մինչև օշարակի խտությունը:

Օշարակը լցնել տարայի կամ ապակե այլ տարայի մեջ։ Ընդունել 1 ճաշի գդալ օրական 2 անգամ ուտելուց առաջ 3 շաբաթ շարունակ, ապա մի քանի օր ընդմիջել։ 


Ամենաընթերցվածը