Պատրաստեք դեղձի չիր․ Տրամադրում ենք այսպիսի իդեալական չիր պատրաստելու եղանակը

Դիտումներ 649
Պատրաստեք դեղձի չիր․ Տրամադրում ենք այսպիսի իդեալական չիր պատրաստելու եղանակը

Այսօր Լուսինեի հետ պատրաստել ենք դեղձի չիր։ Դեղձի չրերը հրաշալի կլինի, եթե պատրաստեք այս աշնանային եղանակին և այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝ 

 

 

Բաղադրամասեր
🟡 6 հատ դեղձ,
🟡 շաքարավազ,
🟡 կիտրոնի աղ,
🟡 ջուր


Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 

 

 

 

Դեղձը ոչ միայն համեղ միրգ է, այլև հարուստ է վիտամիններով ու օգտակար հատկություններով։ Պարունակում է վիտամին Е, С, РР, К, ինչպես նաև B խմբի վիտամիններ, օրգանական թթուներ (կիտրոնաթթու, խնձորաթթու, գինեթթու), կալիում, երկաթ, ցինկ, ֆոսֆոր, մանգան, մագնիում, սելեն և այլն։

Կալորիականությունը

100 գր դեղձի կալորիականությունը 40 կկալ է։

Օգտակար հատկությունները

Նպաստում է իմունիտետի ամրացմանը։

Բարենպաստ ազդեցություն է թողնում սրտանոթային համակարգի վրա, օգտակար է արթրիտի, սակավարյունության և այլ հիվանդությունների դեպքում։

Լավացնում է մարսողական համակարգի աշխատանքը, օգնում է վերացնել այրոցը, փորկապությունը, ճնշում են ստամոքսաղիքային տրակտում ընթացող թարախային պրոցեսները։

Նպաստում է օրգանիզմից խարանների ու թունավոր նյութերի դուրսբերմանը։

Ցուցված է երիկամների, լյարդի և լեղապարկի հիվանդություն ունեցող մարդկանց։

Օգտակար է ռևմատիզմի դեպքում։

 

 

Օժտված է երիտասարդացնող հատկությամբ, լայնորեն օգտագործվում է կոսմետոլոգիայում։

Ձգում է, սնում և փափկեցնում մաշկը, նպաստում կնճիռների հարթվելուն, լավացնում է մաշկի գույնը։

Հակացուցումները

Հակացուցված է ալերգիայի և շաքարային դիաբետի դեպքում։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը