Ինչպես տարբերել տեղական խոզի բուդը ՝ սառեցված ռուսական և բրազիլական բդերից

Մսի շուկաներում վաճառում են խոզի բուդ, որը ներկրված է Բրազիլիայից և Ռուսաստանից։ Ինչպես տարբերակել տեղական խոզի բուդը, նեմուծածից։

Իրականում շատ բարդ չէ։
Իսկ հիմա մի քանի հուշում, թե ինչպես տարբերակել տեղեկան միսը դրսից ներկրված մսից։ Խոսքը գնում է խոզի բդի մասին։ Դրսից ներկրած ռուսական և բրազիլական խոզի բդերի քաշը 9 կգ-ից է սկսում և ցածր քաշ չի լինում։

Վրան ոչ մի արյան կամ արնանման հետքեր չկան, քանի որ տեխնոլոգիապես սառեցված է և ոչ մի թարմության նշան չի լինի։
Նաև տեսքով է տարբերվում տեղական մսից։ Շատ կլորավում է և նույնիսկ ոսկորն է կլորավում ի տարբերություն տեղականի։ Եղեք ուշադիր և մի թույլտ տվեք, որ ձեզ խաբեն։

Գնեք միս բացառապես որակյալ և ստուգներ անցած խանութներից կամ վստահելի մսավաճառներից։
