Ներկայացնում ենք ծիրանի մուրաբայի պատրաստման ամենահամեղ տարբերակը
Դիտումներ 401
Բաղադրամասեր
-
1 կգ ծիրանին՝
-
1 կգ շաքարավազ
-
500 գ ջուր
Պատրաստման եղանակը
-
Ծիրանները բաժանել երկու մասի, կորիզները հեռացնել։
-
Լավ լվանալուց հետո լցնել եռացող շաքարաջրի մեջ և 2 - 3 րոպե եփելուց հետո 1 գիշեր թողնել սառը տեղ։
-
Հաջորդ օրը եփել մինչև պատրաստ լինելը։
-
Որպեսզի մուրաբան ավելի բուրավետ լինի, կարելի է հետը մի քանի կորիզի միջուկ եփել։
Ամենաընթերցվածը