Կիտրոնը այսպես օգտագործեք և ձեր ճնշումը միանգամից կիջնի ու կլավանա սրտի աշխատանքը

Դիտումներ 5298

Կիտրոնը այսպես օգտագործեք և ձեր ճնշումը միանգամից կիջնի ու կլավանա սրտի աշխատանքը

Մինչեւ վերջերս արյան բարձր ճնշումն ինձ պարբերաբար անհանգստացնում էր։ Սակայն երբ սրտաբանը զննեց ինձ, նա չափազանց զարմացավ իմ փոփոխություններից։ Եվ մեկ հին բաղադրատոմսի 4 ճաշի գդալ օգնեց վերացնել ճնշման տանանումները: 
Այս բաղադրատոմսը ծագել է Գերմանիայում։ Էլիքսիրը բաղկացած է երեք հզոր բաղադրիչներից՝ կիտրոն, սխտոր և կոճապղպեղ: Նրանցից յուրաքանչյուրն ինքնին արդեն շատ օգտակար է, բայց երբ դրանք միավորվեն մեկ բաղադրատոմսի մեջ, կարող են հրաշքներ գործել։

 

 

Բարձր ճնշման թուրմ
Ձեղ հարկավոր է.
4 կիտրոն կեղևով
4 գլուխ սխտոր
2 ճ.գ. քերած կոճապղպեղ
2 ճ.գ. ջուր

 



Կիտրոնն ու կոճապղպեղը մանրակրկիտ լվացեք։
Կիտրոնները կեղևի հետ միասին կտրատում ենք և թողնում մի քիչ մնա։
Այնուհետեւ մաքրել սխտորն ու կոճապղպեղը։

 


Կոճապղպեղը, սխտորը և կիտրոնի կտորները հարում ենք բլենդերով` մինչև հարթ զանգված ստանաք:
Ստացված զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ, ծածկել ջրով և անընդհատ խառնելով հասցնել եռման աստիճանի։
Հովացրեք, ապա քամեք հեղուկը։
Էլիքսիրը լցնել ապակե տարաների մեջ և պահել սառնարանում։



Խմեք 1 բաժակ դատարկ ստամոքսին առավոտյան ուտելուց 2 ժամ առաջ։ Խմեք երեք շաբաթ շարունակ։ Համի համար կարող եք մեղր ավելացնել: Այնուհետև մեկ շաբաթ ընդմիջեք և նույնքան ժամանակով նորից սկսեք բուժումը։
Կիսվեք այս հրաշալի բաղադրատոմսով ձեր ընկերների հետ։ Հետևե՛ք ձեր առողջությանը և մի՛ հիվանդանաք։
 



Ամենաընթերցվածը