Սա հավի դոշի պատրաստման ամենահամեղ տարբերակն է․ Հալչում է բերանում
Հավի ֆիլե
Բուսական յուղ
Աղացած սև պղպեղ
Աղ
Մոցարելլա
Հացի փշրանքներ
Ալյուր
Ձու
Ինչպե՞ս տապակել հավի կրծքամիս պանրով տապակի մեջ: Շատ պարզ! Նախ պատրաստեք անհրաժեշտ բաղադրիչները ըստ ցանկի։ Բացի այս համեմունքներից, դուք կարող եք ավելացնել ձերը ըստ ճաշակի, օրինակ՝ պապրիկա, սունելի, չոր խոտաբույսեր և այլն։
Պանիրը քերել։ Հարմար է ցանկացած պանիր։
Ձվերը հարում։ Սպիտակուցները պետք է միանան դեղնուցների հետ:
Հավի ֆիլեն լվանալ, չորացնել, համեմել։
Յուրաքանչյուր ֆիլե սուր դանակով կտրատեք երկայնքով, բայց ոչ ամբողջությամբ, և բացեք գրքի նման։
Հավի կրծքամիսը լցրեք մանրացված մոցարելլայով կամ այլ պանրով:
Կրծքագեղձերի ծայրերը ծակեք փայտիկներով, որպեսզի տապակման ժամանակ պանիրը չթափվի։
Հավի յուրաքանչյուր ֆիլե բոլոր կողմերից թաթախել ալյուրի մեջ։
Ապա թաթախեք հարած ձվերի մեջ։
Եվ գլորում ենք հացի փշրանքներում: Հացապատ շերտն ավելի խիտ դարձնելու համար կարող եք ֆիլեն կրկին թաթախել ձվի մեջ և փշուրների մեջ գլորել։ Կարեւոր է ընտրել բարձրորակ պաքսիմատ։ Նրանք չպետք է շատ փոքր լինեն: Խիստ մանրացված (գրեթե ալյուրի վերածված) կոտրիչները կարող են փխրուն ազդեցություն չտալ:
Տապակի մեջ միջին ջերմության վրա տաքացնել բուսայուղը և տապակել հավի կրծքամիսը պանրով երկու կողմից մինչև ոսկեգույն դառնալը, բայց առնվազն 8-10 րոպե յուրաքանչյուր կողմից:
Պատրաստի հավը տեղափոխում ենք ափսեի մեջ, ավելացնում ենք թարմ բանջարեղենով աղցան և մատուցում տարբեր սոուսների հետ։ Բարի ախորժակ!