Այս համեմունքը այնքան հզոր է, որ բուժում է քաղցկեղը․ Այն օգտագործեք ձեր սննդակարգում
Ասիական ավանդական բուժիչները աշխարհին բացել են քիմիական դեղամիջոցների բնական այլընտրանքի համար: Մեզ են հասել բուժիչ թուրմերի, քսուքների և այլ միջոցների բաղադրատոմսերը, որոնք պահանջարկ ունեն իրենց արդյունավետության և անվնասության պատճառով։ Խոտաբույսերն ու համեմունքները կարող են մարդուն փրկել ամենասարսափելի հիվանդությունից։ Մեր հոդվածում կխոսենք հատկապես վտանգավոր հիվանդությունների դեմ որոշ միջոցների բաղադրատոմսերի մասին։
Ալերգիա
Համեմ
Անկախ նրանից, թե դուք տառապում եք մեկանգամյա կամ շարունակական ալերգիայից, փորձեք ավելացնել համեմ ձեր սննդի կամ խմիչքի մեջ: Այս համեմունքը կօգնի օրգանիզմին ազատվել կուտակված տոքսիններից։ Այսպիսով, հնարավոր կլինի թեթեւացնել անհանգստացնող քորը, նվազեցնել այտուցը եւ գրգռվածությունը։ Համեմը կարող է ոչ միայն հեռացնել ալերգիայի ախտանիշները, այլեւ զգալիորեն բարելավել հիվանդի ինքնազգացողությունը։
Ասթմա
Աջվան
Այս բույսը հայտնի է նաև որպես վայրի նեխուր։ Այն ունակ է ուժեղ խթանել մարդու շնչառությունը, բարելավել շնչառական համակարգի աշխատանքը։ Պարզապես ձեր կերակուրներին ավելացրեք մինչև երկու գրամ նեխուրի սերմ կամ օգտագործեք դրանք ուտելուց առաջ:
Մեխակ
Օգնում է հաղթահարել խնդրահարույց շնչառությունը։ Պարզապես պետք է դրա հիման վրա դեղամիջոց պատրաստել։ Դրա համար վերցրեք քսան մեխակ, լցրեք կես բաժակ ջուր, թողեք երեսուն րոպե, որպեսզի արգանակը թրմվի։ Անհրաժեշտ է խառնուրդն օգտագործել թեյի գդալով օրը երեք անգամ, իսկ ավելի մեծ արդյունավետության համար ավելացնել մեղր։
Դիզենտերիա
Կանաչ թեյ
Բոլորին հայտնի կանաչ թեյը, որը յուրաքանչյուրը կյանքում գոնե մեկ անգամ պատրաստել կամ խմել է, կարող է մեծապես օգնել դիզենտերիային բուժմանը։ Ի վերջո, ինչպես պարզվեց, սա հզոր գործիք է միկրոբների դեմ պայքարում։
Խոհարարության եղանակը.
50 գրամ կանաչ թեյը լցնել 1 լիտր ջուր, թողնել թրմվի կես ժամ։
Դնում ենք վառարանը, բերում ենք եռման աստիճանի, ևս կես ժամ կրակից չենք հանում։
Ստացված արգանակը ֆիլտրացված է:
Թեյի տերեւները նորից մոտ տասը րոպե եռացնում ենք կես լիտր ջրի մեջ։
Այս արգանակը նույնպես զտում ենք ու խառնում նախորդի հետ։
Ստացված միջոցն ընդունում ենք օրական երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ երկու ճաշի գդալ։
Դեղը պետք է պահվի սառնարանում ապակու մեջ։
Շաքարային դիաբետ
Կատվախոտ
Շաքարախտի դեպքում օրգանիզմի վիճակը բարելավելու համար հարկավոր է օգտագործել շամբալայի բուժիչ հատկությունները։ Այս բույսի հատիկները փոշու ենք մանրացնում և ամեն օր երկու թեյի գդալ կաթով ուտում։
Սև չաման
Այս համեմունքը նաև օգնում է պայքարել շաքարախտի դեմ։ Չաման սննդին ավելացնում են հինգ հոգու համար մեկ ճաշի գդալի հաշվարկով։ Դուք կարող եք նաև չաման վերցնել՝ մի պտղունց համեմունք նոսրացնելով մեկ բաժակ ոչ սառը ջրի մեջ և խմել այս միջոցը օրը վեց անգամ՝ ուտելուց առաջ։
Ռակ
Սխտոր
Յուրաքանչյուր ոք, ով հանդիպել է այս խնդրին, գիտի, որ սխտորն ի վիճակի է պաշտպանել օրգանիզմը քաղցկեղային ուռուցքի առաջացումից, դանդաղեցնել գոյություն ունեցող ուռուցքների մետաստազների զարգացումն ու վերարտադրությունը: Միջոցը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր է մեկ բաժակ թարմ սխտորի հյութ և կես լիտր մեղր։ Այս ապրանքները խառնում ենք և կես ժամով դնում գոլորշու բաղնիքի վրա։
Ստացված բուժիչ խառնուրդը պետք է ապակու մեջ պահել սառնարանում։ Վերցրեք - օրական չորս անգամ թեյի գդալ: Բուժման կուրսը տեւում է երկուսից երեք ամիս։
Սև չաման
Քաղցկեղային ուռուցքների համար լավ միջոց ենք պատրաստում. Այն կպահանջի մեկ թեյի գդալ: չաման յուղ և մի բաժակ թարմ գազարի հյութ։ Այս բաղադրիչները խառնեք և օգտագործեք օրական մեկ անգամ 3 ամիս։ Հետո մեկ ամիս ընդմիջում ենք անում, նորից կրկնում բուժման եռամսյա կուրսը։
Խոլերա
Մեխակ
Ասիայում հնագույն ժամանակներից այս համեմունքն օգտագործվել է խոլերայի դեմ պայքարելու համար։ Միջոցը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է չորս գրամ մեխակ եռացնել երեք լիտր ջրի մեջ։ Եռման գործընթացը պետք է կատարել այնքան, մինչև մնա արգանակի կեսը։ Անհրաժեշտ է օգտագործել այս միջոցը կես բաժակ օրական երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ։
Դեղերի բաղադրատոմսերը, որոնք մենք ձեզ հետ կիսեցինք այս հոդվածում, շատ պարզ են, բայց իսկապես արդյունավետ: Դրանց արդյունավետությունն այսօր զարմացնում է բժիշկներին։ Օգտագործեք այս համաշխարհային ժառանգությունը ի շահ ձեր առողջության և մի հիվանդացեք: