Ճակնդեղի թթու․ բաղադրատոմս, որը թողել է ինձ տատիկս, ամենահամեղն է

Դիտումներ 1614

Ճակնդեղի թթու․ բաղադրատոմս, որը թողել է ինձ տատիկս, ամենահամեղն է

Ձեզ հարկավոր է.
2 միջին ճակնդեղ 
6 պճեղ սխտոր
5 ճ.գ. մանդարինի հյութ
1 ճ.գ. քացախ

 


2 ճ.գ. բուսական յուղ
1 ճ.գ. աղացած համեմ 
0,5 թ.գ. քրքում 
2 ճ.գ աղ սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի 

 



Լվանալ և մաքրել ճակնդեղը։ Քերել այն կորեական գազարի քերիչով։
Սխտորը մանր կտրատեք կամ անցկացրեք մամլիչով։ Ավելացնել ճակնդեղի մեջ:
Առանձին ամանի մեջ լավ խառնում ենք մանդարինի հյութը, բուսայուղը, քացախը, քրքումը, համեմը, աղն ու պղպեղը։ Ստացված սոուսն ավելացրեք սխտորով ճակնդեղին։ Լավ խառնել։
 

 



Համեմված ճակնդեղը դրեք տարայի մեջ։ Բանկան փակեք կափարիչով և ուղարկեք մարինացնելու սառնարան` ամբողջ գիշեր:
Մատուցելուց առաջ նորից խառնել։ Այսպիսով, համեղ թթու ճակնդեղը լիովին հագեցած է սոուսով:



Ամենաընթերցվածը