Այս մրգի սերմերը օգտագործում են քաղցկեղը բուժելու ժամանակ․ Այն իսկական դեղ է

Դիտումներ 983
Այս մրգի սերմերը օգտագործում են քաղցկեղը բուժելու ժամանակ․ Այն իսկական դեղ է

Բոլորն ասում են, որ խաղողը միրգ է ծույլ մարդկանց համար։ Այո, որովհետեւ պարզապես կարող եք այն դնել ձեր բերանում եւ շարժել բերանը: Պտուղը կեղևազրկելու կամ սերմերը հանելու կարիք չկա:

Շուկայում կա խաղողի որոշակի տեսակ, որն առանց կորիզների է։ Բայց դուք կզարմանաք, թե ինչ կարող են անել ձեզ համար խաղողի կորիզները:

Խաղողի կորիզները հակաքաղցկեղային միացությունների հարուստ աղբյուր են։ Վերջերս կատարված բժշկական հետազոտությունն ապացուցել է, որ խաղողի կորիզի էքստրակտի ազդեցությունը քաղցկեղի բջիջների վրա զգալիորեն ավելի արդյունավետ է, քան սովորական քիմիաթերապիան:

Երբ դուք օգտագործում եք խաղողի կորիզի քաղվածք քաղցկեղի բուժման համար, այն արդյունավետորեն սպանում է քաղցկեղի բջիջները և չի վնասում մեր մարմնի առողջ բջիջներին:

Խաղողի սերմերը պատասխանատու են ապոպտոզի գործընթացի համար, որի ժամանակ օքսիդատիվ սթրեսի պատճառով քաղցկեղի բջիջները մահանում են՝ չվնասելով օրգանիզմի առողջ բջիջներին։

Խաղողի կորիզի էքստրակտը արդյունավետ է քաղցկեղի բջիջների դեմ, որոնք հակված են դեղակայուն դառնալու: Այսպիսով, դրանք ավելի արդյունավետ են, քան քիմիոթերապիան՝ մեր օրգանիզմից ամբողջությամբ հեռացնելու քաղցկեղային բջիջները:

 

Բաղադրությունը․

Խաղողի սերմեր - 1 բաժակ

Ապակե տարա (կափարիչով) – 1 հատ

Մաքուր սրբիչ – 1 հատ

 

Խաղողի սերմերը լվանալ ջրով, ապա մաքուր սրբիչով ներծծել ջուրը։

Լցրեք սերմերը ափսեի մեջ եւ թողեք, որ դրանք չորանան 2-3 օր:

3 օր հետո մանրացրեք խաղողի սերմերը եւ փոշին պահեք ապակե բանկայի մեջ:

Վերցրեք 1 բաժակ ջուր և ավելացրեք 1 թ/գդ խաղողի կորիզի փոշի.

Լավ խառնել և խմել։

Օգտագործեք այս միջոցը օրը երեք անգամ 3 ամիս։

Հետագայում 2 ամսով ընդմիջեք և նորից սկսեք բուժումը։

Դուք կզարմանաք՝ տեսնելով այս բուժման արդյունքները քաղցկեղի բջիջների վրա։


Խաղողի օգտակար հատկությունները

Համեղ միրգ լինելուց զատ, խաղողը օժտված է մի շարք օգտակար հատկություններով։ Խաղողը հարուստ է վիտամիններ A-ով, C-ով, B6-ով և պարունակում է ֆոլիաթթու:

Հիշեցնենք, որ խաղողը մի շարք հանքանյութերի՝ կալիումի, կալցիումի, երկաթի, ֆոսֆորի, մագնեզիումի և սելենի աղբյուր է: Խաղողի բաղադրիչները գերազանց հակաբորբոքային հատկություններ ունեն: 

Խաղողը խորհուրդ է տրվում սակավարյունությամբ տառապող մարդկանց, քանի որ նպաստում է էրիտրոցիտների քանակի աճին, հեմոգլոբինի բարձրացմանը և այլն: խաղողի հիմնական հարստությունը նրանում պարունակվող գլյուկոզան և ֆրուկտոզան են: 

 

 

Խաղողի հատիկների մեջ պարունակվող շաքարը էապես չի փոփոխվում մարսողության ժամանակ և անմիջապես ներծծվում է արյան մեջ, ինչը բարերար ազդեցություն է ունենում մկանային տոնուսի վրա՝ ուժեղացնելով սրտամկանի կծկումներն ու արագացնելով օրգանիզմի նյութափոխանակությունը, ինչպես նաև՝ լայնացնելով արյունատար անոթները:

Խաղողը հիանալի դեղամիջոց է փորկապության դեմ: Այն համարվում է լուծողական սննդամթերք, քանի որ պարունակում է օրգանական թթու, շաքար և ցելյուլոզ: Խաղողը նաև թեթևացնում է քրոնիկ փորկապությունը՝ բարձրացնելով ստամոքսի և աղիների տոնուսը: 

Օգտագործվում է թոքի հիվանդությունների կանխարգելման և բուժման համար։ 

Կարգավորում է մարսողությունը, լավացնում նյութափոխանակությունը, օգնում փորկապության ժամանակ։ Կանխարգելում և բուժում է նաև երիկամների ու լյարդի հիվանդությունները։ Օգնում է հոդացավերի ժամանակ։

Օգտակար է նյարդային համակարգի համար, օգնում է ազատվել սթրեսից, դեպրեսիայից, կարգավորում է քունը։ Խաղողի մեջ առկա ֆլավոնոիդները պարունակում են հակաօքսիդանտներ, որոնք կանխում են ազատ ռադիկալների գործունեության հետևանքով առաջացող կատարակտը:

 

 

Հիշեցնենք, որ ազատ ռադիկալների գործունեությունից են առաջանում սրտանոթային հիվանդությունները, քաղցկեղը և տարիքային հիվանդությունները:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը