Սա վահանաձև գեղձի հիվանդության ախտանիշ է, չխառնեք ուրիշ բանի հետ

Դիտումներ 508
Սա վահանաձև գեղձի հիվանդության ախտանիշ է, չխառնեք ուրիշ բանի հետ

Էնդոկրինոլոգ Էլվիրա Յաուշևան ասաց, որ վահանաձև գեղձի հիվանդությունը երբեմն մատնանշվում է ոչ սպեցիֆիկ ախտանիշներով ՝ հիշողության հետ կապված խնդիրների կամ հոգնածության տեսքով։ Էնդոկրինոլոգ Յաուշեւան ասել է, որ վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրների պատճառով շատ կանայք բախվում են քաշի ավելացման խնդրին, որն առաջանում է չնայած նորմալ սննդակարգին։ Յաուշևայի խոսքով՝ վահանաձև գեղձի հորմոնները մեծ ազդեցություն ունեն նյութափոխանակության վրա՝ օգնելով սննդից կալորիաները վերածել էներգիայի և ջերմության։

 

 

Նրանց ցածր մակարդակով կալորիաների նման վերամշակումը դանդաղում է, և դրանց մեծ մասը կուտակվում է որպես ճարպ: Բացի այդ, վահանաձեւ գեղձի հետ կապված խնդիրների պատճառով առաջանում է հիշողության խանգարում։
Բժիշկը հայտարարեց, որ ճանաչողական ֆունկցիաների վատթարացումը սերտորեն կապված է վահանաձև գեղձի բազմաթիվ խանգարումների, այն է՝ յոդի անբավարարության պատճառի հետ։ Գիտական ​​հետազոտությունների լայն շրջանակը ցույց է տալիս, որ մարդու օրգանիզմում յոդի պարունակությունը կապված է նրա ինտելեկտի ցուցանիշների հետ, իսկ յոդի անբավարարությունը՝ ցածր IQ-ի հետ։
Վահանաձև գեղձի մեկ այլ խնդիր, որն առաջանում է յոդի պակասից, թիրոքսինի վատ արտադրությունն է, հորմոն, որն օգնում է կարգավորել մարմնի ջերմաստիճանը: Արդյունքում մարդն անընդհատ սառնություն է զգում, չափազանց դժվար է հանդուրժել զովությունը, նրա վերջույթները կարող են մրսել նույնիսկ ամռանը։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։


Այս բնական օշարակն օգնում է հիշողությանը, տեսողությանը, լսողությանը և ազատվում որովայնի ճարպից

 

Այս բուսական օշարակը, որը բաղկացած է հզոր բնական բաղադրիչներից, կարող է բարելավել ուղեղի աշխատանքը և բարելավել հիշողությունը, տեսողությունը և լսողությունը: Խառնուրդը հատկապես արդյունավետ է, երբ զուգակցվում է 10-15 րոպե քայլելու հետ, գրում է բժիշկ Անդրեյ Լասլաուն։

 

 

Այս բաղադրիչներից յուրաքանչյուրն ունի համային և քիմիական բաղադրության առանձնահատկություններ, որոնց շնորհիվ դրանք լրացնում են միմյանց բուժիչ հատկությունները։

Բաղադրությունը՝

100 գրամ ծովաբողկ
4 կիտրոն
3 ճաշի գդալ մեղր
2 թեյի գդալ դարչին
1 հատ կոճապղպեղի արմատ (2 սմ)

Բլենդերի օգնությամբ ծովաբողկը կոճապղպեղով մանրացրեք։
Քամեք կիտրոնի հյութը և լցրեք բլենդերի մեջ։ Բաղադրիչները լավ մանրացնել 2-3 րոպե։

 


Ավելացնել 3 ճաշի գդալ մեղր և 2 թեյի գդալ դարչին, ապա կրկին մանրացնել զանգվածը մինչև օշարակի խտությունը:

Օշարակը լցնել տարայի կամ ապակե այլ տարայի մեջ։ Ընդունել 1 ճաշի գդալ օրական 2 անգամ ուտելուց առաջ 3 շաբաթ շարունակ, ապա մի քանի օր ընդմիջել։ 
Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը