Սա ամանորյա հնդկահավը պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակն է

Դիտումներ 1609
Սա ամանորյա հնդկահավը պատրաստելու ամենահամեղ տարբերակն է

Այսօր ներկայացնում ենք տոնական բաղադրատոմս։
Դիտեք, թե ինչպես է պետք է պատրաստել ամանորյա հնդկահավը։ 
Շատ համեղ և գեղեցիկ համադրություն։
Այն կզարդարի ձեր տոնական սեղանը։ 

 

 


Բաղադրամասեր

5-5,5 կգ հնդկահավ,
200 գրամ կարագ,
2 հատ նարինջ,
1 հատ կիտրոն,
2 հատ սոխ,
4-5 պճեղ սխտոր,
0,5 կապ մաղադանոս,

2 հատ դափնու տերև,

սև պղպեղ,
1 ճաշի գդալ չորացրած ուրց,
100 մլ սպիտակ գինի,
աղ,
2 ճաշի գդալ ալյուր,
1 ճաշի գդալ բուսայուղ


Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 

 

Հնդկահավի վերին հատվածը դեղնա-շագանակագույն և կարմրա-շագանակագույն է, ունի մետաղական փայլ, փետուրներն ունեն սև եզրանաշխ, մեջքի ստորին հատվածը և պոչը ծածկող փետուրները շագանակագույն են՝ կանաչ և սև զոլերով։ Որովայնի հատվածը դեղնավուն շագանակագույնից անցնում է գորշ մոխրագույնի։ Թափափետուրները սև և շագանակագույն են՝ ավելի բաց զոլերով։ Պոչը շագանակագույն է՝ սև ալիքավոր զոլերով։

Գլուխը և պարանոցի վերին հատվածը կապույտ է, փետրածածկ չէ։ Կան, այսպես կոչված կարմիր «գորտնուկներ». ճակատին՝ կտուցի հիմքի մոտ կախված է մսային հավելուկ, իսկ կոկորդի վրա՝ մաշկի ծալք։

Ոտքերը կարմիր կամ մանուշակագույն են։ Կրծքավանդակի վրա կա խիտ թավամազ փունջ, որը նման է ձիու մազերին։

Էգի չափսերը, համեմատած արուի հետ, ավելի փոքր են, իսկ գունավորումը՝ ավելի դժգույն։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը