Կաղամբով հզոր դիետա, որը կխթանի ձեր նիհարելու ջանքերը

Դիտումներ 479

Կաղամբով հզոր դիետա, որը կխթանի ձեր նիհարելու ջանքերը

Ենթադրվում է, որ կաղամբով ապուրի դիետան 7-օրյա սննդակարգ է, որը նախատեսված է ցածր կալորիականությամբ կաղամբով ապուր ուտելու շուրջ: 

Նկատի ունեցեք այս բաղադրիչները, որոնք ներառված են կաղամբով ապուրի բաղադրատոմսում: Դրանք բոլորն էլ շատ ցածր կալորիականությամբ են, սննդարար և հակաբորբոքային։ Այս բաղադրիչներից յուրաքանչյուրը ընտրված է իր յուրահատուկ բուժիչ հատկությունների համար՝ միաժամանակ օգնելով թեթևացնել ձեր քաշը կորցնելու ջանքերը

 

 

 



Կաղամբ

Իհարկե, կաղամբը այս ապուրի բաղադրատոմսի հիմնական բաղադրիչն է: Կաղամբը ցածր կալորիականություն ունի և մեծ քանակությամբ բջջանյութ: Ինչպես բոլոր խաչածաղկավոր բանջարեղենները, կաղամբը նույնպես պարունակում է սուլֆորաֆան, որը հակաբորբոքային միացություն է։ Այն նպաստում է լյարդի և երիկամների դետոքսիկացմանը և բարելավում է կանոնավորությունը, ինչը մեղմորեն կնպաստի քաշի կորստին անվտանգ և առողջ ձևով:

 

Նեխուր

Նեխուրը պարունակում է օրգանական նատրիում, որն օգնում է իջեցնել արյան ճնշումը և նպաստում է երիկամների առողջ և նորմալ աշխատանքին՝ օգնելով հեռացնել տոքսինները մարմնից:

Քաղցր կարտոֆիլ

Քաղցր կարտոֆիլը բնական հակաբորբոքային մթերք է, որը պարունակում է 1000 անգամ ավելի շատ բետա-կարոտին, քան սպիտակ կարտոֆիլը և հագեցած է սննդարար նյութերով: Այն ապահովում է մանրաթելեր, որոնք օգնում են ձեր կանոնավորությանը, կայունացնում և նվազեցնում ձեր ինսուլինի դիմադրությունը:

 

Գազար

Գազարը ևս մեկ հակաբորբոքային մթերք է, որն օգտակար է լյարդի և երիկամների մաքրման համար: Այն հարուստ է բջջանյութով, ունի միզամուղ ազդեցություն և օգնում է օրգանիզմից դուրս բերել ավելորդ հեղուկը՝ նվազեցնելով ջրի կուտակումը

Լոլիկ

Լոլիկը հակաօքսիդանտ և միզամուղ հատկություն ունի և օգնում է բարելավել մարսողական աշխատանքը: Այն նաև օգնում է դետոքսիկացնել լյարդը և երիկամները:

Սունկ

Ձեր ապուրի համար կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի սունկ։ Սնկերը հարուստ են հակաօքսիդանտներով և հանքանյութերով, որոնք պաշտպանում են ձեր մարմինը ազատ ռադիկալների վնասից՝ միաժամանակ ուժեղացնելով ձեր իմունային համակարգը:

 

Սխտոր և կոճապղպեղ

Սխտորն ու կոճապղպեղը հիանալի հակամանրէային մթերքներ են, որոնք գործում են որպես բնական հակաբիոտիկ և իմունային ուժեղացուցիչ՝ չեզոքացնելու ազատ ռադիկալները ձեր օրգանիզմում: Դրանք նաև արդյունավետ արյան նոսրացուցիչներ են, որոնք պաշտպանում են ձեր մարմինը խցանված արյան մակարդուկներից: Ե՛վ սխտորը, և՛ կոճապղպեղը հիանալի կերպով մաքրում են օրգանիզմը։

 

Քրքումի փոշի

Քրքումի փոշին ավելացվում է կաղամբով ապուրի համը բարելավելու համար, և դուք նաև վայելում եք լյարդը մաքրելու և առողջության ընդհանուր օգուտները:

 

Չաման սերմի փոշի

Չաման սերմերի որոշ եզակի առողջարար առավելություններ ներառում են մարմնի նյութափոխանակությունը արագացնելու և անառողջ սննդի հանդեպ ախորժակը (կամ փափագը) նվազեցնելու ունակությունը:

Սպիտակ պղպեղի փոշի

Սպիտակ պղպեղը պարունակում է պիպերին, որն օգնում է բարելավել քրքումի կլանումը: Այն նաև պարունակում է կապսաիցին, որն արձակում է ջերմություն՝ արթրիտի և մկանների այտուցի կամ սպազմի հետևանքով առաջացած ցավը մեղմելու համար:

 

Ծովի աղ

Ծովի աղը պարունակում է ավելի քան 84 հանքանյութ, ուստի սա այս հանքանյութերը բնական կերպով կուլ տալու միջոցներից մեկն է: Ծովի աղը օգնում է կարգավորել արյան ճնշումը, կանխել ավելորդ թթվայնությունը մարմնում և թեթևացնել այտուցը (ջրի պահպանումը)՝ այս ամենը նպաստելու ձեր քաշի կորստի ջանքերին, անվտանգ:

 

Հավի միս

Ի վերջո, հավի ոսկորները կամ պարզապես հավի միսը ընտրովի են այս կաղամբով ապուրի բաղադրատոմսի համար: Միշտ օգտագործեք օրգանական հավի ոսկորներ/միս, երբ կարող եք:

 

 

 



Բաղադրիչներ

600-700 գ  մսային ոսկոր

¼ կանաչ կաղամբ, կտրատած

2 նեխուրի ձողիկներ, կտրատած (ըստ ցանկության)

1 մեծ սոխ, կեղևավորված և մանր կտրատած

1 գազար, կտրատած

1 միջին չափի քաղցր կարտոֆիլ, կեղևազրկված և կտրատված

1 տուփ սունկ, կտրատած

2 լոլիկ, կտրատած - սերմերը հանված

3-4 մեխակ սխտոր, մանրացված

1 ճաշի գդալ կոճապղպեղ, կեղևը հանված և մանր կտրատած

1 թեյի գդալ քրքումի փոշի

1 թեյի գդալ չաման

1 թեյի գդալ փոշի սպիտակ պղպեղ

Ծովի աղ ըստ ճաշակի

 

Չժանգոտվող պողպատից մեծ կաթսայում ավելացրեք լվացված ոսկրային միսը և կաթսան կիսով չափ լցրեք (մոտ 2,5 լիտր կամ 85 ունցիա ջուր): Դնել վառարանի վրա ուժեղ կրակի վրա՝ մինչև եռա։ Կրճատել ջերմությունը նվազագույնի: Ավելացնել քրքում, չաման և պղպեղ։ Խառնել։

Ավելացնել ամեն ինչ՝ կաղամբ, նեխուր, սոխ, գազար, քաղցր կարտոֆիլ, սունկ, լոլիկ, սխտոր և կոճապղպեղ։

Կափարիչը փակեք և թողեք եփվի մոտ 80-90 րոպե։

Ավելացրեք ծովի աղը ըստ ճաշակի:

Մատուցեք տաք վիճակում և վայելեք:

 



Ամենաընթերցվածը