Այս միջոցը օգնեց ինձ նիհարել․ Ազատվել եմ13 կգ ավելորդ քաշից
Սխտորի հյութը հազարավոր տարիներ շարունակ օգտագործվում է որպես դեղամիջոց ամբողջ աշխարհում։
Իսկ դրա հյութը խմելը հիանալի միջոց է դրա մեջ պարունակվող օգտակար սնուցիչները հանելու և ձեր օրգանիզմի համար օգտագործելու համար:
Սխտորի հյութի առավելությունները
Սխտորը պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, հանքանյութեր և հակաօքսիդանտներ: Որոնք պաշտպանում և պահպանում են օրգանիզմի առողջությունը։ Սխտորի հյութը A, B6, C, E վիտամինների, կալցիումի, պղնձի, ծծմբի, մանգանի, երկաթի, կալիումի, ֆոսֆորի և սելենի բացառիկ աղբյուր է։
Այն օգնում է նիհարել
Սխտորի հյութը հատկապես օգտակար է նրանց համար, ովքեր փորձում են նիհարել։ Սխտորի մեջ հայտնաբերված ֆիտոքիմիկատի շնորհիվ, որը հայտնի է որպես ալիցին: Բացի այդ, սխտորի հյութն օգնում է նվազեցնել մարմնի ճարպը: Եվ բացի այդ, հյութն իջեցնում է արյան ճնշումը և բարձրացնում լավ խոլեստերինի մակարդակը։
Ալիցինը պաշտպանում է օրգանիզմը վարակներից։ Օրինակ, սալմոնելլա, ստաֆիլոկոկ և խմորիչ: Ավելին, այն ուժեղ հակաբակտերիալ, հակավիրուսային, հակասնկային և հակամանրէային միջոց է։
Ալիցինի քանակությունը նվազում է, երբ սխտորը եփվում է, ուստի հյութը սխտորն օգտագործելու ամենաառողջ միջոցն է:
Սխտորն օգնում է կանխել քաղցկեղի որոշ տեսակներ
Բացի այդ, պարզվել է, որ սխտորի հյութ խմելն օգնում է կանխել քաղցկեղի մի քանի տեսակներ: Օրինակ՝ թոքերի, ստամոքսի և հաստ աղիքի քաղցկեղը։
Հետազոտությունները ցույց են տալիս, որ սխտորի հյութի օգտագործումը ձեր սովորական սննդակարգում զգալիորեն կնվազեցնի քաղցկեղով հիվանդանալու ռիսկը՝ ուժեղացնելով ձեր իմունային համակարգը և բարելավելով ձեր օրգանիզմի՝ վարակների դեմ պայքարելու կարողությունը:
Ոչ միայն դա, սխտորի հյութ ուտելը նաև օգտակար է այնպիսի հիվանդությունների դեպքում, ինչպիսիք են ասթման, մրսածությունը, գրիպը և ստամոքսի խոցը:
Այս հյութով կարող եք հեռացնել տոքսինները և նիհարել: Էջ 2-ից 2
Բարելավում է սրտանոթային առողջությունը
Սխտորի հյութը նաև օգնում է օրգանիզմի սրտանոթային առողջությանը աթերոսկլերոզի և սրտի հիվանդությունների բուժման գործում: Որոնք առաջանում են զարկերակներում թիթեղների կուտակումից։ Ոչ միայն դա, սխտորի հյութն օգնում է նվազեցնել արյան թրոմբների առաջացումը՝ զգալիորեն նվազեցնելով ինսուլտի ռիսկը:
Սխտորի հյութի ամենօրյա սննդակարգը հատկապես օգտակար է մաշկի ծակոտիների միջոցով մարմնից տոքսինները հեռացնելու համար: Այն նաև նպաստում է մաշկի ավելի առողջ, երիտասարդ տեսքին՝ կանխելով բջիջների վնասումը:
Սխտորի հյութ գազարով
Բաղադրիչներ
3 միջին գազար
2 պճեղ սխտոր 1
միջին խնձոր
1 բուռ մաղադանոս
1 փոքր կոճապղպեղ
Սխտորի հյութ խնձորով
Բաղադրիչներ
1 պճեղ թարմ սխտոր
2 խնձոր
1 բուլղարական պղպեղ
Նեխուրի սխտորի հյութ
Բաղադրիչներ
1 վարունգ
2 նեխուրի ցողուններ
1 փոքր կամ միջին մեխակ սխտոր
1 կոճապղպեղի արմատ
Այս բոլոր օրինակները խառնեք բլենդերի մեջ և անմիջապես ընդունեք դատարկ ստամոքսին։ Վերցրեք այս կամ ձեր ընտրած այլ հյութերը, ներառյալ սխտորը, ամեն օր:
Սխտորի հյութի խորհուրդներ
Սխտորի բուժիչ ունակությունները իրենց գագաթնակետին են, երբ այն ուտում են հում վիճակում, և նույնիսկ ավելի լավ է, երբ պատրաստվում է հյութի մեջ: Բայց, ցավոք, հոտը փոքր խնդիր է։
Բերանի տհաճ հոտի հետևանքները նվազեցնելու խորհուրդներից մեկը՝ չվնասելով հյութի որակը, սխտորի մեխակները կանաչ տերևներով փաթաթելն է: Օրինակ սպանախը կամ, ավելի լավ է, մաղադանոսը, այնուհետև լցրեք հյութեղացուցիչի մեջ: