5 մթերքներ, որոնք բնական լուծողական են

Դիտումներ 3043
5 մթերքներ, որոնք բնական լուծողական են

1. Կտավատի սերմ

 

1-2 ճաշի գդալ աղացած կտավատի սերմը խառնեք մի բաժակ ջրի մեջ և խմեք։ Այն կարող եք ավելացնել նաև նախաճաշի կամ մածունի մեջ:

Դա արեք օրը երկու անգամ՝ մեկ անգամ քնելուց առաջ և մեկ անգամ՝ օրվա ընթացքում։

 

 

2. Սալորաչիրը

 

Սալորաչիրը պարունակում է մեծ քանակությամբ չլուծվող մանրաթել, որն օգնում է պահպանել աղիների կանոնավոր աշխատանքը։ Կերեք օրական 6 կամ 7 սալորաչիր։

 

 


3. Արևածաղկի սերմեր

Սա լավ է ձեր ընդհանուր մարսողական առողջության համար և նույնիսկ կանխում է գազերի առաջացումը:

 

½ թեյի գդալ արևածաղկի սերմերը խառնեք մի բաժակ տաք ջրի կամ կաթի մեջ:

Աստիճանաբար ավելացրեք դեղաչափը մինչև 1 կամ 2 թեյի գդալ մեկ բաժակի համար:

Խմեք ամեն օր աղիների աշխատանքի բարելավելու համար:

 

 

4. Ալոե

 

2 ճաշի գդալ ալոեի գել ավելացրեք մեկ բաժակ ջրի կամ մրգային հյութի մեջ և հարեք բլենդերով:

Խմեք այն ամեն առավոտ դատարկ ստամոքսին։

 

 

5. Գերչակի յուղ

 

1 թեյի գդալ սառը գերչակի յուղը խառնեք մեկ բաժակ նարնջի կամ լոռամրգի հյութի մեջ։ Փոքր երեխաների համար օգտագործեք ½ թեյի գդալ:

Խմեք դատարկ ստամոքսին։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը