40-անց կանայք այս բանջարեղենը պետք է սկսեն ուտել․ Այն վերացնում է կանացի հիվանդություններն ու ցավերը

Դիտումներ 438

40-անց կանայք այս բանջարեղենը պետք է սկսեն ուտել․ Այն վերացնում է կանացի հիվանդություններն ու ցավերը

Այս խրթխրթան բանջարեղենը շատ կալորիա և ընդհանրապես ճարպ չի պարունակում: Սակայն, այն կարող է լրացնել A վիտամինի և հակաօքսիդանտների անհրաժեշտ չափաբաժինը:

 

 

Գազարը պարունակում է А, С, Е, Н, К վիտամիններով, ինչպես նաև В խմբի վիտամիներով (В1, В2, В3, В5, В6, В9)։ 



Գույնը պայմանավորված է կարոտինի մեծ քանակությամբ, որը չի քայքայվում ջերմային մշակման դեպքում։ Բացի այդ ամենը, պարունակում է նաև կալցիում, կալիում, մագնիում, նատրիում, ֆոսֆոր, բոր, երկաթ, յոդ, մանգան, սելեն և այլ մակրոտարրեր ու միկրոտարրեր։

 

 

Կալորիականությունը

100 գրամ գազարի կալորիականությունը 30 կկալ է։

 



45-ից հետո կանայք եթե ուզում են առոջ լինեն, պետք է այս բանջարեղենը ուտեն․ Կանացի խնդիրնրի դեղ է սա, ներառեք ձեր ամենօրյա սննդակարգում։

Դաշտանի ընթացքում և հետո

 


Գազարի հյութը շատ օգտակար է կանանց համար: Ֆիտոէստրոգենը մեղմացնում է ցավերը և կարգավորում է արյան հոսքը: Այն նաև օգտակար է կանանց հետդաշտանային տարիքում:



Ամենաընթերցվածը