Ներկայացնում եմ միկադոյի ճիշտ պատրաստման եղանակը


Տորթ միկադո․ Ներկայացնում եմ երկար սպասված տորթի պատրաստման եղանակը:
Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
2 բաժակ ալյուր,
200 գրամ թթվասեր,
2 հատ ձու,
3/4 բաժակ շաքարավազ,
150 գրամ կարագ,
0,5 թեյի գդալ սոդա,
վանիլին,
Կրեմի համար ՝
1 բանկա եփած խտացրած կաթ,
3/4 բաժակ շաքարավազ,
3 ճաշի գդալ կակաո,
վանիլին,
աղ,
200 գրամ կարագ,
6-8 ճաշի գդալ եռացրած ջուր
Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝
Ամանորին հայ տանտիրուհիների մեծ մասը փախլավայի, գաթայի, «Նապոլեոնի», «Թռչնի կաթի» եւ այլ ավանդական խմորեղենների հետ միասին անպայման սեղաններին դնում է «Միկադո», ընդ որում՝ ամեն տանը այն տարբեր համ եւ տեսք է ունենում, սակայն միշտ շատ համեղ է: Ես առաջարկում եմ իմ տարբերակը, որը, վստահեցնում եմ, դուր կգա ձեր հյուրերին եւ տանեցիներին:
