Կաթը եռացրեք և սխտոր լցրեք մեջը․ Սա հնդկական բաղադրատոմս է, որը բուժում է հիվանդություններ և բարելավում առողջությունը
Դիտումներ 1418
Միգուցե մենք չկարողանանք 200 տարի ապրել, բայց այս բաղադրատոմսի շնորհիվ կարող ենք առողջ դիմավորել մեր ծերությունը։
Նայելով հին բաղադրատոմսերին՝ պատմաբանները պարզել են, որ ամենատարածված մթերքներից մեկը կաթի և սխտորի խառնուրդն էր:
Ինչը զարմանալի չէ, քանի որ նույնիսկ Ավիցեննան սխտորը համարում էր բուժիչ շատ հիվանդությունների դեմ, իսկ ժամանակակից գիտությունը դա ապացուցել է։ Փոքր կաթսայի մեջ լցնել 1 բաժակ կաթ և դնել կրակի վրա։ Քանի դեռ կաթը եռում է, վերցրեք 2 պճեղ սխտոր և շատ մանր կտրատեք։
Հենց կաթը եռա, վրան ավելացրեք սխտոր, հանեք կրակից և ծածկեք կափարիչով։
10 րոպե անց մեր երիտասարդության էլիքսիրը պատրաստ է։
Կաթով սխտորի էլիքսիրը խորհուրդ է տրվում օգտագործել շաբաթական 1 անգամ՝ 1-ական բաժակ։
Ամենաընթերցվածը