Կաթը եռացրեք և սխտոր լցրեք մեջը․ Սա հնդկական բաղադրատոմս է, որը բուժում է հիվանդություններ և բարելավում առողջությունը


Միգուցե մենք չկարողանանք 200 տարի ապրել, բայց այս բաղադրատոմսի շնորհիվ կարող ենք առողջ դիմավորել մեր ծերությունը։
Նայելով հին բաղադրատոմսերին՝ պատմաբանները պարզել են, որ ամենատարածված մթերքներից մեկը կաթի և սխտորի խառնուրդն էր:
Ինչը զարմանալի չէ, քանի որ նույնիսկ Ավիցեննան սխտորը համարում էր բուժիչ շատ հիվանդությունների դեմ, իսկ ժամանակակից գիտությունը դա ապացուցել է։ Փոքր կաթսայի մեջ լցնել 1 բաժակ կաթ և դնել կրակի վրա։ Քանի դեռ կաթը եռում է, վերցրեք 2 պճեղ սխտոր և շատ մանր կտրատեք։
Հենց կաթը եռա, վրան ավելացրեք սխտոր, հանեք կրակից և ծածկեք կափարիչով։
10 րոպե անց մեր երիտասարդության էլիքսիրը պատրաստ է։
Կաթով սխտորի էլիքսիրը խորհուրդ է տրվում օգտագործել շաբաթական 1 անգամ՝ 1-ական բաժակ։
