Նոր տարվա բլինչիկները հիմա եմ պատրաստում և պահում սառցախցիկում․ Սա ամենալավ բաղադրատոմսն է, սիրով տրամանդրում եմ, այն նաև հնագիստ կարող եք պահել սառցախցիկում

Ամանորյա վերջին օրերի խառնաշփոթությունից խուսափելու համար, շատերը նախօրոք են պատրաստում բլինրիկները, իշլի քյուֆթան, կիևյալ կոտլետները և այլն ․․․

Այսօր ձեզ ենք ուզում առաջարկել բլինչիկի այնպիսի բաղադրատոմս, որ հանգիստ կարող եք պահպանել սառցախցիկում։ Համային և որոկային ոչ մի փոփոխության չի ենթարկվի։
Այսպիսով, նախ պետք է պատրաստենք բլինչիկի լիստերը (նրբաբլիթի շերտերը), այնուհետև համեղ միջուկը։ Բոլոր մանրամասները, պատրաստման եղանակը և բաղադրիչների քանակները դիտեք տեսանյութում ՝
Ամանոր (Կաղանդ, Նոր տարի), տոն, նշվում է տարբեր ժողովուրդների կողմից ընդունված օրացույցում ընթացիկ տարվա վերջին օրվա և հաջորդ տարվա առաջին օրվա գիշերը։ Նոր տարին նշելու սովորույթը գոյություն ուներ դեռևս մ.թ.ա. 3-րդ հազարամյակում ՝ Միջագետքում։
Ամանորով նշում են տարվա սկիզբը։ Տարին ժամանակի սահմանն է, որը վերցրած է բնությունից։ Դա այն ժամանակաշրջանն է, որի ընթացքում Երկիր մոլորակը կատարում է մի լրիվ պտույտ Արեգակի շուրջը։ Երկրի կատարած շրջապտույտը հավասար է 934 միլիոն կիլոմետրի, որն անցնում է մեծ արագությամբ։
Հունվարի 1-ը՝ որպես տարվա սկիզբ, սահմանվել է Հռոմի կայսր Հուլիոս Կեսարի կողմից մ.թ.ա. 46 թվականին։ Հին Հռոմում այդ օրը նվիրված էր Յանուսին՝ ընտրության, դռների և բոլոր սկզիբների աստծուն։ Հունվար ամիսն իր անվանումը ստացել է հենց Յանուս աստծու անունից, որին պատկերում էին երկու երեսով, որոնցից մեկը նայում էր առաջ, իսկ մյուսը՝ ետ։
