Բոլոր տորթերիս կրեմները այս բաղադրատոմսով եմ պատրաստում․ Ամենահամեղն է և ամենահեշտը


Ձեզ հարկավոր է վեց դեղնուց, մեկ վանիլի պատիճ, շաքարի փոշի (35 գ) և սերուցք (մոտ 450 մլ)։
Կաթսայի մեջ թեթևակի հարել ձվի դեղնուցները։ Ավելացնել սերուցքը և խառնել ամեն ինչ: Վանիլի պատիճը կիսով չափ կտրատել, լցնել զանգվածի վրա և դնել կաթսայի մեջ։
Այնուհետև ավելացնում ենք շաքարի փոշին ու դնում միջին կրակի վրա՝ թույլ չտալով, որ սերուցքը եռա։ Երբ կրեմը սկսում է թանձրանալ, թավան դրեք սառը ջրո կաթսայի մեջ։
Հիմնական գործողությունը լավ խառնելն է։
Պատրաստի կրեմը պահեք բանկաների մեջ՝ սառնարանում։
