Բոլոր տորթերիս կրեմները այս բաղադրատոմսով եմ պատրաստում․ Ամենահամեղն է և ամենահեշտը

Դիտումներ 1005
Բոլոր տորթերիս կրեմները այս բաղադրատոմսով եմ պատրաստում․ Ամենահամեղն է և ամենահեշտը

Ձեզ հարկավոր է վեց դեղնուց, մեկ վանիլի պատիճ, շաքարի փոշի (35 գ) և սերուցք (մոտ 450 մլ)։

 

 

Կաթսայի մեջ թեթևակի հարել ձվի դեղնուցները։ Ավելացնել սերուցքը և խառնել ամեն ինչ: Վանիլի պատիճը կիսով չափ կտրատել, լցնել զանգվածի վրա և դնել կաթսայի մեջ։ 


Այնուհետև ավելացնում ենք շաքարի փոշին ու դնում միջին կրակի վրա՝ թույլ չտալով, որ սերուցքը եռա։ Երբ կրեմը սկսում է թանձրանալ, թավան դրեք սառը ջրո կաթսայի մեջ։ 

 

Հիմնական գործողությունը լավ խառնելն է։

 

 

Պատրաստի կրեմը պահեք բանկաների մեջ՝ սառնարանում։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը